Ege'de Son Söz

Stat arazisine çökme iddiası!

Kamuoyunda tartışmalara neden olan ve CHP ile AK Parti’yi sık sık karşıya getiren Karşıyaka Stat arazi ile ilgili Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı’dan dikkat çeken bir ‘rant’ çıkışı gelirken Başkanlığa aday Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü’den destek açıklaması geldi.
Stat arazisine çökme iddiası!
Haberler / İş Dünyası
9 Haziran 2023 Cuma 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Spor Kulübü’nde başkanlık görevine devam eden Turgay Büyükkarcı, "Karşıyakalılara layık bir stadyum için çok kısa süre kaldı. Fakat stadyum söz konusu olduğunda bambaşka bir durum yaşıyoruz. Taraftarlarımızın bunu bilmesini gerektiğini düşünüyorum. Karşıyakalı olduğunu iddia eden bir grubun yeni stadımızın yapılacağı arazide gözü olduğunu biliyorduk ve artık bu durumun iyice ayyuka çıktığını söyleyebiliriz. Kendileri arazi üstüne değerleme bile yapmışlar. Kendi ceplerine girecek 80 milyon Dolar'lık bir kazanç için, Karşıyaka’nın geleceğini çalmaya çalışmışlar. Hatta parayı nasıl bölüşeceklerine kadar planlamışlar. Rant uğruna Karşıyaka’nın değerlerini ayaklar altına almışlar. Amaçları stadyum arazisine çökmek ve stadyumu başka bir yere taşımak. İşin daha da üzücü kısmı bu kişiler kendilerini Karşıyakalı olarak lanse ediyor" iddiasında bulundu.



ERGÜLLÜ'DEN 'ARKANDAYIM' ÇIKIŞI
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanlığına aday olmak istediğini açıklayan Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü, mevcut başkan Turgay Büyükkarcı’nın yaptığı basın açıklamasında, ‘stadyum inşasından rant elde edeceğine işaret ettiği kişilere karşı’ kendisinin de Büyükkarcı ile birlikte bu konunun arkasında olduğunu söyledi.


'KİM OLDUĞU AÇIKLAMALI'
Büyükkarcı'nın iddialarının çok ciddi olduğuna dikkat çeken Ergüllü, “Sayın Büyükkarcı’nın ifadeleri çok ciddi ve önemli. Bu nedenle iddia ettiği konudaki endişelerine katılıyor, kendisini olayın bir an önce açığa çıkması adına bahsettiği grupta yer alan kişilerin kim olduğunu açıklayarak, söz konusu isimleri delillerle beraber Cumhuriyet Savcılığına ihbar etmeye davet ediyorum. Karşıyaka Spor Kulübümüzden menfaat sağlamayı amaçlayan herkesin karşısındayım. Bu nedenle bu açıklamaların ardından Sayın Büyükkarcı eğer Cumhuriyet Savcılığı’na başvuruda bulunmazsa, müracaatı ben yapacağım. Kendisini bu konuda destekliyor, harekete geçmesini beklediğim sürece ilişkin sonucu bir an evvel bekliyorum” ifadesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

tuncer
10 Haziran 2023 Cumartesi 10:15
siz şakamısınız? bu merkezi yere stad mı olur?sosyal tesis yapılsın her kafkaflı yararlansın.
karşıyakalı
10 Haziran 2023 Cumartesi 01:16
ABY denen zat sen kimsin? Atatürk’ün ziyaret ettiği tarihi stad arazisini ne için kullanacaksın? Karşıyaka stadı eskisi gibi yerinde yapılacak!
ABY
9 Haziran 2023 Cuma 21:57
Karşıyaka sahildeki bu yere ne stad nede başka bir ranta yönelik bina yapılmamalı. Bu alan beton olmamalı. Bu alanda Karşıyaka nın gençlerinin, halkının, emeklilerinin spor yapabileceği alanlar olmalı, Karşıyaka Spor klübünün sosyal tesisleri olmalı. Stad ÖRNEKKÖYE Sn. Aziz Kocaoğlu nun vakti zamanında önerdiği yere yapılmalı. Karşıyaka sahiline beton yığılmamalı. Bölgede yeterince beton var. BURAYA RANT İÇİN YAPI YAPILMAMALI. STAD NEDEN ÖRNEKKÖYE YAPILMIYOR?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz