Ege'de Son Söz

Özuslu’dan ‘Karşıyaka’ açıklaması: Bedenim de aklım da Bergama’da!

Bergama Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Karşıyaka aday adaylığı yönünde kulislerde yer alan bilgiler hakkında, “Benim aklım da bedenim de Bergama’dadır. İşim Bergama, gücüm Bergama… Bergama dışında bir belediye başkan adaylığım yok, olamaz da. Dolayısıyla verdiğim kararları uygulamakla bilinen bir insanım. Orada partimizin yeniden belediye başkanlığını alması için aday adayıyım. Adaylaştığında da çok rahatlıkla orada tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağım” dedi
Özuslu’dan ‘Karşıyaka’ açıklaması: Bedenim de aklım da Bergama’da!
Haberler / Politika
14 Kasım 2023 Salı 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi’nde tamamlanan kurultay heyecanı sonrası 31 Mart 2024 seçimleri için aday adayları ortaya çıkmaya başlamış durumda.

Bir çok aday adayı süreç içindeki hedeflerini açılayarak çalışmalara başlarken, bir yandan da kulislerde ilçe belediye başkanlığı için isimler de dolaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda ismi Karşıyaka ile kulislerde anılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu kulislerde dolaşan bilgiyi kabul etmezken kendisinin 'Bergama Belediye Başkan Aday Adayı' olduğunu açıkladı.

CHP BAYRAĞINI DALGALANDIRACAĞIM
Karşıyaka aday adaylığı yönündeki iddiaları kabul etmeyen Özuslu, kendisinin Bergama’dan aday adayı olduğunu belirtirken “Benim ismimin benim dışımdaki kişiler tarafından  dillendiriliyor olması beni ilgilendirmez. Beni esas olarak bilmiş. Benim de söylediklerime bakmak lazım. Ben de şunu söylüyorum. Ben 29 Mayıs sabahından itibaren Bergama'da Bergama Belediyemizde, partimizin bayrağını yeniden dalgalandırmak için yola çıktım. Bu yürüyüş bugün aynı kararlılıkta devam etmektedir. Yani benim aklımda bedenim de Bergama’dadır. İşim Bergama, gücüm Bergama… Bergama dışında bir belediye başkan adaylığım yok, olamaz da. Dolayısıyla verdiğim kararları uygulamakla bilinen bir insanım. Orada partimizin yeniden belediye başkanlığını alması için aday adayıyım. Adaylaştığında da çok rahatlıkla orada tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağım” diye konuştu.

ZATEN ÇOK BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan da övgüyle bahseden Özuslu, “Benim Karşıyaka'yla ilgili hiçbir düşüncem, beklentim hayalim yok. Karşıyaka benim dışımda bir konu. Orada zaten çok başarılı bir belediye başkanımız var. Belediye başkanımız  benim hem yoldaşım hem de kardeşimdir. Abi kardeş ilişkimiz vardır. Onun başarısını takdir etmekten başka ve meclis üyesi olmam dışında Karşıyaka ile bir ilişkim yoktur” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

İzmir'li
14 Kasım 2023 Salı 19:35
Nereyi vereyim abimeeee.
Aboo
14 Kasım 2023 Salı 15:47
Kiyamet yakın Bergama’ya yazık ,ülkeye yazık kimler ne hayel görüyor
Alo
14 Kasım 2023 Salı 15:45
Onun için kardeşini bir gecede BERGAMADAN KARABURUNA MECLİS ÜYESİ YAPTIRDIN YAZIK BERGAMAYA,YAZIK KOZAK YAYLASINA
izmirli
14 Kasım 2023 Salı 14:15
Zaten başarılı bir belediye başkanı varmış öyle diyor, ne başarısı var bize de anlatsana biz göremiyoruz. Biz karşıyakada yaşıyoruz, her yer çöp, sinekten cam açılmıyor, karafatmalar kol geziyor, parklar bakımsız ağlıyor. proje yok hangi başarı bu. Siyasi oyunlarla vakit geçirmeyen belediye hizmeti verecek bir başkan istiyoruz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz