Ege'de Son Söz

AK Partili Saygılı analiz sonuçlarını duyurdu: Son 20 yılın en kirli körfezi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İzmir Körfezi'nin analizlerinin negatif çıktığını söyledi. AK Partili Saygılı, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nin tetkik sonuçları, CHP'li Soyer'in açıklamalarını da yüzme gösterisini de yalanlayan nitelikte! Dış körfez - iç körfez farkını 4,5 yılda öğrenebilen Soyer; İzmirlileri de bundan bihaber sanıyor olmalı" dedi.
AK Partili Saygılı analiz sonuçlarını duyurdu: Son 20 yılın en kirli körfezi!
Haberler / Politika
14 Kasım 2023 Salı 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İzmir Körfezi ile ilgili yaptığı tetkiler sonucunda son 20 yılın en yoğun kirliliğinin yaşandığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in körfezin temizlendiğine dair açıklamalarına değinen AK Partili Saygılı, "Kendisini bir kez daha Konak, Alsancak, Bayraklı ya da Çiğli'den denize girmeye davet ediyoruz. Hiç kaygılanmasınlar; bir ambulans ve sağlık ekibi mutlaka orada olacaktır" dedi. 

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamada bulunan Saygılı şu ifadeleri kullandı:

"Körfez PR'larını bilim çökertti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nin tetkik sonuçları, CHP'li Soyer'in açıklamalarını da yüzme gösterisini de yalanlayan nitelikte! Dış körfez - iç körfez farkını 4,5 yılda öğrenebilen Soyer; İzmirlileri de bundan bihaber sanıyor olmalı. 

Kendisini bir kez daha Konak, Alsancak, Bayraklı ya da Çiğli'den denize girmeye davet ediyoruz. Hiç kaygılanmasınlar; bir ambulans ve sağlık ekibi mutlaka orada olacaktır"

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın raporu:

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Bülent Işık
14 Kasım 2023 Salı 20:29
Çevre ve şehircilik bakanlığının görevi temiz çevre değil mi? Türkçe'de ha harfi yok cehape yazan yorumcu.
Yüzülüyor
14 Kasım 2023 Salı 16:02
ülkeye doldurduğunuz, kim oldukları belli olmayan Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı gençler bu yaz Konak sahilden denize giriyorlardı. Kim diyor yüzülemez diye? Biraz lüks odalarınızdan çıkıp, halkın arasına karışırsanız görürsünüz.
CEHAPE'li belediye yönetimi
14 Kasım 2023 Salı 15:44
CEHAPEli belediye başkanı Tunç Soyer değişmeli.
izmirli
14 Kasım 2023 Salı 15:11
o zaman izmiri terk et canikom..
Uzman
14 Kasım 2023 Salı 14:41
Adam güreşçilieri bıraktı deniz suyu uzmanı oldu. Yakında ne olur bilemiyoruz.
VfV
14 Kasım 2023 Salı 12:27
Bu ne hız? 14 Kasım tarihli rapordan saniyesinde haberdar olup, nanosaniyesinde elde edip açıklama yapmak...Aynı hızı anayasal özgürlüklere dair de gösterseniz...Neyse kime anlatıyoruz ki...
Siz temizleyin, tutan mı var?
14 Kasım 2023 Salı 12:21
20 yıldır iktidarda siz varsınız; temizlediniz de elinizi tutan mı oldu? Büyükşehir Türkiye'de en çok arıtma yapan kurum; su analizi yapıp, izlemekten başka siz ne yaptınız? Alsancak Kruvaziyer Limanı ne oldu? Bu limana daha büyük gemiler gelmesi için kanal açılacaktı, ne oldu? Bu limandan Kemalpaşa Lojistik Köy'e tren hattı çekilecekti, ne oldu? Aynı sekilde Çandarlı Limanı yapılıp, Torbalı-Kemalpaşa, Alsancak-Kemalpaşa, Çandarlı-Kemalpaşa tren hatları yapılacaktı, ne oldu? Bilmiyorsanız söyleyeyim; bu projelerin açıklanma tarihi 2011. Kaç yıl geçmiş?
Alo
14 Kasım 2023 Salı 12:07
Son 20 yılın en KİRLİ ÜLKESİNİDE AÇIKLARMISIN

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz