Ege'de Son Söz

Başkan Soyer’den seçim yorumu: İzmir büyük bir destan yazdı!

İzmir Büyükşehir Beldiye Başkanı Tunç Soyer, seçim sonuçlarının ardından açıklamada bulundu. Soyer açıklamasında “İzmirliler demokrasi mücadelesinde büyük bir destan yazdı” dedi.
Başkan Soyer’den seçim yorumu: İzmir büyük bir destan yazdı!
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2023 Pazar 22:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Soyer şunları söyledi:

“İzmirliler demokrasi mücadelesinde büyük bir destan yazdı. Kemal Kılıçdaroğlu’na verilen muazzam destek için minnettarım. Daha adil ve özgür bir memleket kurmak için sürdürdüğümüz yolculuğa devam edeceğiz. İzmir’e layık olmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte hak ettiğimiz o güzel geleceği mutlaka kuracağız”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Reşat
30 Mayıs 2023 Salı 15:26
10 aY sonrada Bi Destan daha yazılacak merak etmeyin siz olduğunuz için CHP ye oy vermeyecek ızmir
29 Mayıs 2023 Pazartesi 10:21
bu sahte seçmen kağıtları yorumuna negatif oy veren kullanıcılar. siz kafanızı peynir ekmeklemi yediniz? akepe yine üçkağıtla kazandı. maçanız yiyorsa mürekkebi getirin geriye bakalım kaç oy alıyorsunuz? oturmadığı halde düzenlenmiş seçmen pusulaları ne işe yarıyor sizce? namuslu bir iş mi şimdi bu? seçimden korkmayın bu kadar.
Önder
29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:34
TUNÇ kafayı yedin ÖZUSLUYU GÖNDER . GİZLİ KAZA ABİSİYLE BİRLİKTE İZMİRİ PEŞKEŞ ÇEKEN AKYILDIZI UZAKLAŞTIR TAKİP EDİYORUZ. KAÇ HDP Lİ VAR BİLMİYORSUN . NEPTÜN Ü KARIŞTIRMA ARTIK
izmir
29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:29
yav hee hee. :)) siz aynı kafada devam edin. biz böyle iyiyiz. ha bu arada kk istifa ettirmeyin.. valla . sayesinde her seçim kazanıyoruz.:))
29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:01
Bu akepeliler hala ne konuşup duruyor? sandıklarda yapılan hileleri çıkarırsanız kazandığınız filan yok. hiç utanmaları sıkılmaları yok.
Cumhuriyetli
29 Mayıs 2023 Pazartesi 00:31
Hakkımızı vererek çalışın o halde.
Izmirli
28 Mayıs 2023 Pazar 23:35
Sayın SOYER neyin destanı? Bu seçimin bu şekilde bitmesi sizlere için destan olabilir çünkü sizleri bu genel merkez atıyor bizler oy veriyoruz,artık usandık ön seçim yok kıdem yok liyakat hiç yok kurultaylar yoktur istediği adamları oturdukları yerden atama yapıyorlar onun için partiye gönülden bağlı olanları üzüyor sizin iktidar olma niyetiniz olmadığını biliyoruz yerel seçimlerde umarız sizlerde destan yazarak bu günkü durum gibi çeker gidersiniz...
Lombak
28 Mayıs 2023 Pazar 23:12
Kafayı sıyırmış bir Polyanna siyaseti diyorum. Başka bir şey demiyorum.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz