Ege'de Son Söz

İzmirli siyasiler oy kullandı!

İzmirli belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri oy vermek için sabahın erken saatlerinde kayıtlı oldukları okullara giderek oylarını kullandı.
İzmirli siyasiler oy kullandı!
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2023 Pazar 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’de, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için 9 bin 877 oy sandığı okullarda yerini aldı. Sandıkların kurulması ile birlikte İzmir’de bulunan seçmenler oy kullanmaya başladı.

Oy verme işlemlerinin başlaması ile birlikte ilçe belediye başkanları da sandık başlarına giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirdi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger: Konak ithatpaşa Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. turunda oyunu kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu: Oy verme süreci başladı. Ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olsun. Bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Halkımız akın akın sandıklara koşuyor. İnanıyoruz ki yine Türkiye kazanacak, ülkemiz kazanacak. Türkiye seçimlerini her daim demokratik olgunlukla en güzel atmosferde gerçekleştirmiş bir ülkedir. Bunu 14 Mayıs'ta gördük. Bugün de yine inşallah aynı olgunlukla en güzel şekilde, karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde bunu yaşayacağız. İnanıyorum ki en güzel şekliyle de yeni bir dönemi, Türkiye demokrasi süreci başlatacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 2023 yılı başlarken dünyada Türkiye'deki seçimlerin büyük önem taşıyacak. Dolayısıyla buradan çıkacak olan netice dünya açısından da önem arz ediyor. Dünya için de hayırlı olsun diyoruz. İnşallah istikrarın devamı hepimizin arzusu, isteği. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı: İzmir Atatürk Lisesinde Gençlik ve Spor Bakanımız, İzmir Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasapoğlu'na oyunu kullanırken eşlik ettik. İzmir’imiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan: Tüm genç arkadaşlarımızı, vatandaşlarımızı, İzmirli hemşehrilerimizi sandığa davet etmek istiyorum. 60 günlük bir kampanya süresince gerçekten Türkiye'de önemli bir seçim kampanyasını da geride bıraktık. Artık Türkiye'de seçim gündemini bugün noktalıyoruz. Vatanımız, milletimiz, bölgemiz, demokrasimiz ve gençlerimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, kıymetli eşim Pınar hanım ile birlikte sandığa giderek oyumuzu kullandık. Milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olsun. Tüm vatandaşlarımızı, değerli hemşehrilerimizi sandığa gitmeye ve demokrasimize sahip çıkmaya davet ediyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Oyumuzu kullandık. Ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Başlasın Türkiye Yüzyılı

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı: Urla ilçemiz 80.Gazi ortaokulumuzdaki sandık görevlilerimiz, müşahitlerimiz ve okul sorumlularımızı ziyaret ettik. Seçimlerde oy kullanmak vatandaşlık görevidir, oyumuzu kullanalım

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı: Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimi için eşim Talip Bey ile oyumuzu Konak, Osman Kibar Ortaokulu’nda kullandık. Ülkemizin geleceğine, aziz milletimizin iradesine, demokrasimizin namusu sandıklara hep birlikte sıkı sıkıya sahip çıkalım. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun…

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: Oyumuzu kullandık. Doğru adamla yola devam...

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bizde oyumuzu kullandık. 
Ülkemizin ve milletimizin geleceği için rehavete kapılmadan sandığa gidelim ve seçim sonuçları netlik kazanıncaya kadar sandıklara sahip çıkalım.

CHP Genel sekreteri Selin Sayek Böke: Ülkemizin mutlu günlerine duyduğum büyük inanç ve umutla oyumu kullandım. Haydi Türkiye, sandıklarda buluşalım!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın: Bugün Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için gönül rahatlığıyla oyumu kullandım. Umuyorum değişim kazanacak. Tüm Türkiye kazanacak. Bu ülkeden ne vazgeçeriz ne de umudumuzu keseriz.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: Cumhuriyet tarihimizde ilk kez ikinci tur heyecanı yaşıyoruz. Halkımızın ilk turda olduğu gibi sandıklara ilgisinin yoğun olduğu görmek mutluluk verici. Sadece tek bir pusula ile oy kullanıldığı için hem işlem daha kısa sürüyor hem yığılma, bekleme olmuyor. Tüm İzmirli hemşehrilerimizi oylarını kullanmaya, sandıklara sahip çıkmaya, eşini dostunu, akrabasını da alarak veya ikna ederek sandık başına gitmeye davet ediyorum.  Yine tüm hemşehrilerimizi saat 17.00’de oy kullandıkları sandıklarda, oy sayım işlemlerini takip etmeye, oylarına sahip çıkmaya çağırıyorum. Milletin iradesi ne kadar çok sandığa yansırsa, demokrasimiz o kadar güçlenecektir

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: Gelecek güzel günlere olan inancımızla oyumuzu kullandık. Vatanını seven sandığa gelsin.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan:  Oyumu Diyarbakır Yenişehir İlkokulu’nda kullandım. Demokrasiye ve değişime en ihtiyaç duyduğumuz zamandayız. Vatanını seven sandığa gelsin! 

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Oyumu Batman’da kullandım.  Tüm vatanseverleri oylarını kullanmaya davet ediyorum. Yurttaş olarak en önemli sorumluluğunuzu yerine getirin. Oyunuzu kullanın.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Kayseri Melikgazi ‘de oyumu kullandım. Geleceğimizi oyladığımızı unutmayın! Vatanını seven sandığa gelsin.  İlk turda salladık, ikinci turda kazanacağız 



CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen: Vatanımızı seviyoruz, oyumuzu kullanıyoruz

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel: (Şanlıurfa Viranşehir) Elgün Köyü Ortaokulunda oyumu kullandım, vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Vatanına, milletine, geleceğine sahip çıkmak için sen de gel oyunu kullan! Bir oy ne işe yarar deme. Bir oy her şeyi değiştirir

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar: Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde oyumuzu kullandık. Ülkemiz için hayırlı olsun.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale: Çocuklarımızın geleceği için,  ülkemiz için...

İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavar Dervişoğlu: Oylarımızı kullandık. Demokrasi kazansın!..

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu:  Oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Sevgili eşim Ferah Batur’la Türkiye’ye değişim gelmesi dileğiyle oyumuzu kullandık. Konak’ta 14 Mayıs’ta 33 bin 603 seçmenimiz sandığa gitmedi. Bu seçim bu sayının “0” olması sizlerin elinde. Vatanını seven sandığa gelip, oyunu versin. Demokrasiye sahip çıkmak bizim görevimiz.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan: Büyük Türkiye, Güçlü Türkiye yolunda ve #TürkiyeYüzyılı'na girme heyecanıyla milli vazifemizi, vatandaşlık görevimizi yerine getirdik... Vatanımıza, Milletimize, Menemenimize hayırlı olsun İnşallah...

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: Sabah gecikmeden canım eşimle beraber oyumuzu kullandık. Ülkemiz için hayırlısının olması en öncelikli dileğimiz. İyilik, dürüstlük ve demokrasi kazansın, adalete ihtiyacı olan halkımız kazansın. Atalarımızın ruhu incinmesin, çocuklarımızın geleceği aydınlık olsun. Yüreğinde vatan millet sevgisi olan tüm yurttaşlarımıza çok teşekkür ederim

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Biz en önemli vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Tek çabamız; çocuklarımızın demokratik ve çağdaş bir cumhuriyette nefes alması. Lütfen siz de demokratik hakkınızı kullanın

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. İki haftalık bir maratonun ardından vatandaşlarımız tekrar sandık başına gidiyor. Bu seçimde tek bir oy pusalı olduğu için daha hızlı bir şekilde ilerliyor. Bugün ülkemizde bir demokrasi sınavı vereceğiz. Umarız ki sorunsuz bir şekilde seçimlerimizi sonuçlandırırız. Sandıktan çıkacak sonuç halkın iradesidir. Bu iradeye herkesin saygı duymasını ve bir barış kardeşlik havasında geçmesini temenni ediyorum. Büyük bir katılım olacağını umuyorum. Tüm halkımıza şu çağrıyı yapmak istiyorum. Sandıklara gidin vatandaşlık görevinizi yerine getirin, saat 17’de sandıklar açılınca da oy kullandığınız sandıkların başına giderek oylarınıza sahip çıkın. Baharların hakim olacağı güzel günlerde buluşmak umuduyla... 

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu: Ali Rıza Eroğlu İlkokulu’nda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi nedeniyle oyumuzu kullanarak sandık görevlilerine kolaylıklar diledik. Tüm hemşehrilerimizi oy kullanmaya ve demokrasimize sahip çıkmaya davet ediyor, sonuçların ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan: Vatandaşlık görevimizi yaparak oyumuzu kullandık. Memleketimize, milletimize hayırlı olsun. Haydi Türkiye sandığa!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Biz ülkemiz için her şeyin daha iyi olmasını istiyoruz. Aydınlık yarınlarda, huzurlu, mutlu, kardeşçe ve özgürce yaşamak istiyoruz. Diliyoruz ki; yarın, bugünden daha güzel olsun ve insanlarımız eşitliğe, refaha, istediği hayata  kavuşsun. O yüzden bu seçim öncekilerden çok daha önemli. Vatanını seven sandığa gelsin ve yarın halkın iktidarında buluşalım. Ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Umut dolu yarınlar için oyumuzu kullandık. Tüm hemşehrilerimi sandıklarımıza sahip çıkmaya bekliyorum.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Cumhuriyet ve demokrasi tarihimizin en önemli seçimleri için sandığa gittik, yurttaşlık görevimizi yerine getirdik. Halkın iradesinin sandığa yansıması için tüm yurttaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyor, seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde oyumuzu kullandık. Sonucun ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerim.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: Aydınlık yarınlarımız için oyumuzu kullandık. Ülkemize ve milletimize hayırlı olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizi demokrasiye katkı sunmaya davet ediyorum.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Sandıklardan çıkacak sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Dünyanın en güzel ülkelerinden birinde yaşıyoruz. Ülkemiz ve insanımız en iyisini hak ediyor. Sandıklardan çıkan sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin taçlanacağı güzel günler bizleri bekliyor

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: 13. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ailecek Cem Bakioğlu Anadolu Lisesinde oyumuzu kullandık. Tüm vatandaşlarımızı sandıklara oy kullanmaya davet ediyor, seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: Gelecek güzel ve umut dolu günlere olan inancımızla oyumuzu kullandık. Ülkemize hayırlı olması dileğiyle tüm hemşerilerimizden sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirip oy kullanmalarını istiyorum. Vatanını seven sandığa gelsin.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde ailece oyumuzu kullandık. Seçimin bir demokrasi şöleni havasında geçmesini, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin: Sevgili eşim Fatma Tekin, Kadın Kolları Başkanımız Ülkü Ece Bozbay ve İlçe Başkanımız Övünç Demir ile birlikte ülkemizin geleceği için oy kullandık. Tüm kıymetli hemşehrilerimizi oyunu kullanmaya ve yarının aydınlık Türkiye'si için karar vermeye davet ediyorum

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz