Ege'de Son Söz

Bi'Tek Efes açıldı!

Selçuk yeni bir mekân kazandı. Agora Çarşısı’nın müzeye bakan tarafında açılan işletme et, balık restoranı olarak hizmet veriyor.
Bi'Tek Efes açıldı!
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Mayıs 2023 Cumartesi 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İşletmesi Selçuk Belediyesi tarafından yapılan Bİ’TEK EFES uygun fiyatlı balık restoranı olarak kentlilerin yanı sıra dışardan gelen ziyaretçiler için de önemli bir mekân alternatifi olacak. Bİ’TEK EFES’İN açılmasıyla Agora Çarşı ve Uğur Mumcu Sevgi Yolu’nun bulunduğu kentin önemli noktasına hareketlilik kazandırıldı.

 Belediyenin uygun fiyatlı bir belediye işletmesi olarak hizmet vermeye başlayan restoran ayrıca araç sıkıntısı nedeniyle Pamucak sosyal tesislere gitme imkânı olmayanlar için alternatif olacak.

Bİ’TEK EFES, Pazartesi günleri hariç saat 16.00’dan itibaren hizmet verecek olup 0232 892 69 58 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Selçuklu
28 Mayıs 2023 Pazar 00:19
Kâmil Subaşı belediye başkanı olduğu dönemde belediye binasının üst katında muhteşem bir şehir manzarasına sahip bir restoran açtı,bu restoranda her kesim gelerek hesaplı şekilde yararlandı,Subaşı bu hizmetlerinden dolayı seçimi kayıp etti ve restoran hemen kapatıldı,uzun süre sonra ne hikmetse yine Subaşının yaptığı yüzme havuzunun üstü restoran yapıldı malesef uzun süre hizmet verdi ve her sene zarar ederek devam etti üstelik bu zararları yapanlar hiçbir bedel ödemeden restoran kapatıldı,zararlar tâbi ki belediye bütçesinden ödendi şimdi restoran çürümeye terk edilmiş durumdadır,bu meyanda bu işin böyle olmasında olanlar hala daha belediye meclis üyeleri ve bir çoğu aktif görevdeler umarım gelecek zaman diliminde halk yeni bir zarar eden bir işletme durumuna düşmez Selçuk'ta yeterince çürümeye terk edilmiş garajlar tesisler vardır,izmir ilçeleri içinde kapalı pazar yeri olmayan bir ilçedir,gelecek yerel seçimlerde yine bol vaatler dinlemek için Selçuk halkı hazır olur mu? Göreceğiz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz