Ege'de Son Söz

AK Partili İnan Aslanoğlu’na yüklendi: Pişkinliğe bak!

CHP İzmir İl Başkanlığı ile sendika ve sivil toplum kuruluşları ‘hayat pahalılığını’ protesto etmek sokağa çıkarak eylem yaptı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu hedef alarak, sosyal medya hesabı üzerinden “Daha daire sahiplerine hesap vermemiş, tüm yüzsüzlüğüyle slogan atıyor! Pişkinliğe bak!” dedi.
AK Partili İnan Aslanoğlu’na yüklendi: Pişkinliğe bak!
Haberler / Politika
27 Temmuz 2023 Perşembe 20:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı ile sendika ve sivil toplum kuruluşları ‘hayat pahalılığı ve emeklilere yapılan düşük zamlar’ı protesto etmek için sokağa çıktı.

Protesto esnasında açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Bunlar kendilerine 1000 odalı saray yaptırdılar. Doydular mı, hayır. Doymaz bunlar. Sonra canım okluk koyunda, ağaçları keserek kendilerine yazlık saray yaptırdılar. Utanmadan sizin için yaptırdık dediler. Okluk koyunda denize girmemize izin vermiyorlar. Allah’ın denizine girmemize izin vermiyorlar. Doydular mı, hayır . Doymaz bunlar” ifadelerini kullandı.

-İZMİR’DE ZAM İSYANI ÇIĞLIĞI: ARTIK BIÇAK KEMİKTE!

Aslanoğlu’nun yaptığı açıklamalar sonrasında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabı üzerinden Aslanoğlu’nun açıklamalarına tepki gösterdi. İnan, “Evet karşınızda kentsel dönüşüm projesinde adı demir hırsızlığına bulaşmış CHP İl Başkanı... Daha daire sahiplerine hesap vermemiş, tüm yüzsüzlüğüyle slogan atıyor! Pişkinliğe bak! Her yerel seçim öncesi yaptığınız bu taktikler artık bayatladı. İzmir için değişim vakti!” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Altan dalton
28 Temmuz 2023 Cuma 09:39
Göz randevusu için ilçe farketmez diye arama yaptım yinede hiçbir randevu yok. Ne yapacağız özel hastanelere mi gideceğiz. Hani sağlıkta devrim yapmıştınız ya.3 tane daire sahibini bırakın tüm halkın sorununu çözün.
Bülent Işık
28 Temmuz 2023 Cuma 09:32
Keşke Izmir değişeceğine Türkiye değişseydi temel ihtiyaç maddeleri bile lüks oldu.Ne yiyelim söyleyin. Annem çocukken peyniri katık edin derdi yine katık etmeye başladık.
delege
28 Temmuz 2023 Cuma 09:27
ah chp kurultayını yerel öncesi yapıp yepyeni bir lider ve kadro ile girerse o zaman görün siz
kemeraltılı esnaf
28 Temmuz 2023 Cuma 08:15
dün gewce akaryakıta yine zam yaptın inan!bu da herseye zam demektir yine bunu önlesene senin işin bu öncelikle
Çevir kazı yanmasın
28 Temmuz 2023 Cuma 00:33
Milyonlarca emekli perişan durumda. KOnuyu değiştirmek için kentsel dönüşümden bahsediyor. Biz de bunu yedik!!!
Murtaza
27 Temmuz 2023 Perşembe 21:40
Sayın İNAN staj yapan bir öğrenci modunda... Bırakın rahat rahat staj yapsın. Hata da yapması normaldir. Hoş görü lütfen...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz