Ege'de Son Söz

Kılıçdaroğlu'ndan vekillere tartışma uyarısı

Hafta boyunca partisinin milletvekilleri ile görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Parti içi tartışmaları medyaya taşımayın" uyarısında bulundu. Kırgınlıkları sürdürmek isteyenlerle yolların ayrılacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, yerel seçim için de özel bir talimat verdi.
Kılıçdaroğlu'ndan vekillere tartışma uyarısı
Haberler / Politika
27 Temmuz 2023 Perşembe 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekilleri ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Genel seçimlerde alınan yenilgi, yerel seçim çalışmaları, parti içi tartışmalar görüşmelerin öne çıkan başlıkları oldu. Ancak görüşmelerin esas gündemi CHP'de seçimin ardından yaşanan değişim tartışmalarıydı.

Bu konuda milletvekillerine sert bir uyarıda bulunan Kılıçdaroğlu, medyaya tartışmalara yönelik açıklamalar yapılmamasını istedi.

"Kırgınlıkları sürdüren kişilerle yollarımızı ayırırız"
Birlik görüntüsünün sarsılmasına neden olan parti içi tartışmaları eleştiren Kılıçdaroğlu, "Kırgınlıkları sürdüren kişilerle yollarımızı ayırırız" dedi.

Kılıçdaroğlu, parti politikalarına yönelik eleştirilerin "parti içinde kalması" gerektiğini söyledi.

Vekillere saha talimatı
Yerel seçimler için de vekillere saha talimatı veren Kılıçdaroğlu, özellikle az vekil çıkarılan illerin kırsal bölgelerinde çalışma yapılmasını istedi, "Halk CHP'ye neden oy vermedi?" sorusunun araştırılmasını talep etti.

Milletvekilleri köylerde yapılan çalışmaları raporlayarak genel merkeze sunacak. CHP lideri, yaz dönemi boyunca çalışmaların özellikle köy ve kasabalarda yoğunlaştırılmasını istedi.(TRT HABER)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Eski vekil
29 Temmuz 2023 Cumartesi 09:58
Sayın genel başkan Kılıçdaroğlu sizi dinler gibi görünürler ama malesef olmaz artık siz sanal genel başkan olduğunuzu biliyorlar...
Doğrucu Davut
28 Temmuz 2023 Cuma 15:47
İstifa edip ev'e gitmen için daha kaç seçim kaybetmen gerek acaba? Ama ne tatlı koltukmuş bu bea yapıştın kaldın maşallah... Yüreğin yetiyorsa İzmir yerine memleketin Tunceli'den MV adayı olmayı denesenize bir görelim o halinizi... Ha bu arada İzmirliler gerçek yüzünüzü gördü tıpış tıpış oy sakın ha beklemeyin... İzmir'de chp büyükşehir dahil bir çok ilçeyi yerel seçimlerde kaybedecek...
Vatandaş
28 Temmuz 2023 Cuma 10:05
Bir insan bu kadar kişiliğini aşındırmaya devam edemez,milletvekili koltukları dağıtıldı sırada belediye başkanları dağıtılacak ondan sonra eh! Istifa edelim bari diyecekler ama kim oy verecek bunlara? Rahatlıkla eserlerini seyir ederler...
Demokrat dede mi acaba?
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:56
Demokrat dede, demokrat değil artık. Kral çıplak.
liyakat
27 Temmuz 2023 Perşembe 15:32
çok çok yanlış sayın genel başkan nerede kaldı hoş görü,katılımcı demokrasi

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz