Ege'de Son Söz

Saygılı'dan Soyer'e Harmandalı için demagoji çıkışı: Hesabını sandıkta verecek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Harmandalı açıklamalarına yanıt vererek, "Her sorumlu oldukları, açıklama bekleyen hayati krizlerini demagoji yaparak, boy boy aslı olmayan reklamlar vererek bastırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyeleri açtıkları yaraların, çözemedikleri gibi yalan yanlış bilgilerle başlarından savdıkları sorunların hesabını hem kamu vicdanında hem de sandıkta muhakkak verecektir" dedi.
Saygılı'dan Soyer'e Harmandalı için demagoji çıkışı: Hesabını sandıkta verecek!
Haberler / Politika
27 Temmuz 2023 Perşembe 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kent gündemine yönelik açıklamalarına tepki gösterdi. AK Partili Saygılı, Harmandalı, Örnekköy ve Dikili'de zabıtanın esnafa yumruk atmasına dair değerlendirmelerde bulundu. 

AK Partili Saygılı, "Soyer de ilçe belediyeleri de İzmir’e eziyetle, vatandaşa kötekle, kokunun, çöpün içinde göz boyamaya çalışarak bomboş geçirdikleri zamanın telaşına düştüler. Her sorumlu oldukları, açıklama bekleyen hayati krizlerini demagoji yaparak, boy boy aslı olmayan reklamlar vererek bastırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyeleri açtıkları yaraların, çözemedikleri gibi yalan yanlış bilgilerle başlarından savdıkları sorunların hesabını hem kamu vicdanında hem de sandıkta muhakkak verecektir" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:

"CHP’li yerel idarelerin oluşturduğu üç çarpıcı gündem: 1-Dikili’de zabıta müdürlerinden esnafa yumruk! 2- Örnekköy kentsel dönüşümlerinde halkın canına kast! 3-Harmandalı’nda çevre katliamı! Bolca top çevirme! Belediye Başkanı olmalarının üzerinden 4 yıl 3 ay 27 gün geçti; kaldı 8 ay 3 gün. Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li kaptanı Soyer de ilçe belediyeleri de İzmir’e eziyetle, vatandaşa kötekle, kokunun, çöpün içinde göz boyamaya çalışarak bomboş geçirdikleri zamanın telaşına düştüler.  Dikili’de zabıta amirleri, bir gece baskınıyla esnafı yerden kalkamayacak şiddette yumruklarken; zam toplantısı yapmaları da; çeyrek asırdır üstüne yattıkları Harmandalı’nın çöp dağları sayelerinde patlama noktasına gelince Vali’ye mektup yazmaları da; Örnekköy’de ilk depremde insanları altına alacak binalar ortadayken, ıslık çalarak dolaşmaları da bu telaşlarının ürünüdür. Görevden kaçmaktır, halkı kandırmaktır, İzmir’in hassasiyetlerini kullanarak paçayı kurtarma çabasıdır. Ancak, maharetleri de ortadadır: Bir yapıp, on konuşmak! Beceremedikleri her işte suç bastırmak! Sıfır hizmetle sözde halkçılık yapmak! Her sorumlu oldukları, açıklama bekleyen hayati krizlerini demagoji yaparak, boy boy aslı olmayan reklamlar vererek bastırmaya çalışan CHP’li Büyükşehir ve ilçe belediyeleri açtıkları yaraların, çözemedikleri gibi yalan yanlış bilgilerle başlarından savdıkları sorunların hesabını hem kamu vicdanında hem de sandıkta muhakkak verecektir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

izmir matrahı
27 Temmuz 2023 Perşembe 20:47
valla son seçimde oyunu AKP ye vermiş biri olarak . izmir de ne oluyor ne bitiyor umrumda değil. tek bildiğim şey AKP seçmenine ihanet edildiği. yerel seçimde ne CHP ye oy veririm nede AKP ye. bu gece mazot 36 TL olacak vatandaşlar. ne oluyor yahu? ne oluyor? daha ne kadar canımız yanacak. biz oy veriyoruz reis ekonominin acısını kendine oy verenden çıkarıyor. valla pes . artık pes. yemin billah ediyorum . herkesten özür diliyorum.
Bülent Işık
27 Temmuz 2023 Perşembe 16:24
Tesis nereye yapılsın konum atın.
Cumhuriyetli
27 Temmuz 2023 Perşembe 16:05
akp bunu en son diyecek kişi bence sandıkta izmirli yine gerekeni yapacaktır.
Sandık elbette hesabını SİZDEN sorar
27 Temmuz 2023 Perşembe 14:42
Hem katı atık bertaraf tesislerine engel çıkar, hem de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalış. İnsan hayret ediyor. Sizin yapamadığınız dönüşüm sebebiyle yakın zamanda bu ülkede 50 binden fazla insan öldü. Siz daha ne anlatıyorsunuz! Bir kişi bile istifa etmedi. Suriye'de büyük ihtimal Rus Uçakları'nın vurmasıyla çok sayıda askerimiz şehit oldu, hesabını soramadınız, adamın ayağına gittiniz, kapıda bekletildiniz. Askerlerimiz şehit oldu, açıklamayı gece yarısı valiye yaptırdınız. FETÖ olaylarına hiç girmiyorum bile. Tam bir skandal! Sandıkta hesabını sorarlar diyen kişinin partisi 8 yıldır otogara metro yapacak. Yıllardır 3 bin TL ayırıyorsunuz. İş yapmadığınız gibi şimdi de Alsancak Limanı'nı babanızın malıymış gibi satmaya çalışıyorsunuz. Büyük ihtimal yerel seçim sonrası sizi de kapının önüne koyacaklar, o yüzden çok yükselmenize gerek yok. Halk hesabını sorarsan aday olun da görelim. Öyle atama başkanlıkla bu işler olmuyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz