Ege'de Son Söz

Zafer Partisi’nden Basmane çıkarması... Tabela tepkisi!

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Basmane semtinde sığınmacı sorunu ile ilgili bir video paylaştı. Boyunağa, yerel yöneticilere çağrıda bulunarak “Atatürk’ün yürüdüğü sokakta Arapça hiçbirimizin anlamadığı bir tabela” ifadelerini kullandı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, “Basmane’nin adeta kurtarılmış, kanunsuz bölge olması kabul edilemez” ifadelerini kullandı.
Zafer Partisi’nden Basmane çıkarması... Tabela tepkisi!
Haberler / Politika
3 Temmuz 2023 Pazartesi 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, İzmir’in Basmane semtini gezdi. Boyunağa, Basmane’de sığınmacı sorunu olduğuna dair ifadelerde bulunarak sosyal medya hesabına bir video yükledi.

‘BASMANE SURİYELİLER’E PEŞKEŞ Mİ ÇEKİLDİ?’
Bölge esnafıyla sohbet eden Boyunağa, yerel yöneticilere çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Atatürk’ün yürüdüğü sokakta Arapça hiçbirimizin anlamadığı bir tabela. Yerel yöneticilere sesleniyorum, kadim kuvay-i milliye semti Basmane’yi kaçaklara ve Suriyelilere peşkeş mi çektiniz? Burası neden sahipsiz? Hiçbir Türkçe tabela veya emare yok.

ÖZDAĞ: BASMANE’NİN KANUNSUZ BÖLGE OLMASI KABUL EDİLEMEZ
Boyunağa’nın ilgili videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, bölgenin kanunsuz bölge olduğu iddiasında bulundu ve yetkilileri göreve çağırdı. Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

Zafer Partisi İzmir il başkanı Seçkin Boyunağa Basmane’de İzmirli yetkilileri görevlerini yapmaya davet etti. Basmane’nin adeta kurtarılmış, kanunsuz bölge olması kabul edilemez.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

özgür
3 Temmuz 2023 Pazartesi 16:38
Bu insanlar geldi mi geldi . Bu insanların birçoğu yaşamını bu topraklar üzerine kurdu mu kurdu. Bu insanların bir çoğu ülkelerine gitmek istiyor mu istemiyor. Merkezi hükümetin bu insanları topraklarına göndermek gibi bir planı var mı ? Yok. O zaman yapılması gereken tek şey entegrasyon. Bunu yapabilirsek o zaman bu insanlara öncelikle dilimizi öğretmeliyiz. Tarihimizi öğretmeliyiz. Bu ülkenin temel değerlerini öğretmeliyiz. Hassasiyetlerini öğretmeliyiz. En önemlisi de buranın onlar için bir otel değil kendi evleri olduğunu anlatıp bu ülkeyle aidat duygularını geliştirmeliyiz. Bunları yaparsak işte o zaman o tabelalar arapça değil Türkçe olur.
Recep Gokay
3 Temmuz 2023 Pazartesi 16:35
İzmir i temizleyecek babayiğit. Tek ümidimiz sensin kral.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 16:27
Şehrin göbeğinde her türlü yasadışı iş yapılıyor.
ÜMİTSİZ VAKA
3 Temmuz 2023 Pazartesi 13:56
TABELA PARTİSİ

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz