Ege'de Son Söz

CHP’li Kılıç’tan ‘enflasyon’ tepkisi ve TÜİK’e uyarı: Yanınıza kalmaz!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) 6 aylık enflasyonu yüzde 50,53 olarak açıklaması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıç açıklamasında "TÜİK’i uyaralım. Milletin sofrasından kırpılan her kuruşun hesabı yarına kalır, yanınıza kalmaz!” dedi.
CHP’li Kılıç’tan ‘enflasyon’ tepkisi ve TÜİK’e uyarı: Yanınıza kalmaz!
Haberler / Politika
3 Temmuz 2023 Pazartesi 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) tarafından hazırlanan enflasyon oranlarına göre E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı %108.58 olarak gerçekleşti. Ocak-Haziran dönemi enflasyon oranı ise %50.53 oldu.

Her ayın üçünde enflasyon verilerini açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayı enflasyon rakamlarını 5 Temmuz'da açıklayacağını duyurdu.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada TÜİK’e uyarıda bulundu.

Kılıç açıklamasında “TÜİK milyonlarca ücretli çalışanın sofrasını etkileyecek kararını 5 Temmuz’da açıklayacak. ENAG aylık enflasyonu %8,54, 6 aylık enflasyon oranını ise %50,53 olarak açıkladı. TÜİK’i uyaralım. Milletin sofrasından kırpılan her kuruşun hesabı yarına kalır, yanınıza kalmaz!” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

“ Değişim ve Adalet “
3 Temmuz 2023 Pazartesi 16:38
“Değişim ve Adalet “ İzmir BB’si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ; İzmir merkez ilçeler , İzmir kırsal ilçeler ayrımcılığı yapıyor . Merkez ilçelerde ki toplu ulaşım araçlarındaki 120 dk. aktarma hakkı var . Kırsal ilçelerdeki otobüslerde aktarma hakkı yok . Neden acaba ! Yoksa kırsal ilçeler ( Kemalpaşa, Ödemiş , Kiraz. Tire , Torbalı., Aliağa , Bergama ve diğer ilçeler ) İZMİR sınırlarına dahil değil mi ? Dahil değil ise ; İZMİR BB’si bu ilçelerde ödenen vergilerden neden pay alıyor ? İzmir kırsalından beklediğiniz ( sahiller hariç ) oy geldi mi ?
İZMİRLİ
3 Temmuz 2023 Pazartesi 14:16
seda hanım ne anlatıyorsun sen seçim bitti siz kaybetiniz....
İSTİFA
3 Temmuz 2023 Pazartesi 13:56
DAHA İSTİFA ETMEDİ NE KOLTUKMUŞ BE....
İSTİFA
3 Temmuz 2023 Pazartesi 13:56
BAY BAY KEMAL İSTİFAAAAAAAAAAA
Partili
3 Temmuz 2023 Pazartesi 13:15
Sayın milletvekili Kılıç nasıl hesap soracaksınız? Iktidara gelme şansı bıraktınız mı? Kılıçdaroğlu hesap uzmanı ama malesef hesaplar on iki yıldır tutmuyor,yeni yenilgilere bayrak açmış durumda parti size göre hava hoş seçildiniz maaş garanti bu yönetim kurulu kalırsa gelecek seçimlerde de milletvekili olarak atanırsınız ama halk ve seçmen CHP fişini çoktan çekti ne yaparsanız yapın...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz