Ege'de Son Söz

Üzüm Buca'nın maskotu oldu!

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, makam odasını Üzüm adını verdiği kedisi ile paylaşıyor. Başkan Görkem Duman’ın Engelli Kedi Evi’nden sahiplendiği Üzüm, makamın maskotu olurken Duman da günün yorgunluğunu can dostuyla oynayarak atıyor.
Üzüm Buca'nın maskotu oldu!
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Mayıs 2024 Cuma 09:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Hayati tehlikeye karşılık sokak hayvanlarının uyutulması” ile ilgili yasa tasarısına karşı tepkiler sürerken Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, örnek bir davranış sergiledi.  Başkan Görkem Duman,  Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyareti sırasında Engelli Kedi Evi’nde tedavi gören bir kedi yavrusunu sahiplendi.  Üzüm adı verilen minik can dostu, tedavisinin ardından makama getirilerek yeni yuvasına kavuştu.

MAKAMIN MASKOTU OLDU
Kısa sürede makamın maskotu haline gelen Üzüm,  gelen konukları kapıda karşılamaya başladı, sevimliliğiyle ilgi odağı oldu. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Buca’nın simgesi olduğu için adını Üzüm koyduk. Onun sayesinde tüm günün yorgunluğunu unutuyoruz. Bugünlerde bir can dostu sahiplenmenin önemini de biliyoruz. Herkesi bir can dostu sahiplenmeye davet ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Arda Yıldız
31 Mayıs 2024 Cuma 11:40
Sevgili başkan senin iyi niyetli olduğunu gayet iyi biliyorum. Yanlız çevrende olan bir kişiden uzak durmalısın. Onun seni yönlendirmesine izin verme artık. Senede en az 10 kere Ankara ya genel merkeze gidip poz vermekten de vazgeçin artık. Bunların Bucaya ve Bucalılara hiç bir faydası olmuyor. O malum şahıs tan yakın bir zamanda kazık yemeni Bucalılar olarak istemeyiz. Lütfen çok dikkatli ol. Ayrıca onun gazı ile hareket etmek sana hiç bir şey kazandırmaz. Sadece kaybettirir. Sevgiyle kal...
31 Mayıs 2024 Cuma 10:52
Kedi ile köpekle oyna bakalım
SOKAK
31 Mayıs 2024 Cuma 10:21
Kedi seven insan her anlamda iyidir . NOKTA

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz