Ege'de Son Söz

Başkan Işık 'tebligat elimizde' dedi: Gelinim işten çıkarıldı!

Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın kararı doğrultusunda işten çıkarılanlar arasında olan gelini Çağıl Işık'ın işten çıkarılma kararının uygulandığını, tebligatın ellerinde olduğunu söyledi ve ekledi: "Benim gelinim olduğu için işe geri alındığı doğru değil. Çağıl kızımız çalışmıyor, bunun bilgisini vereyim."
Başkan Işık 'tebligat elimizde' dedi: Gelinim işten çıkarıldı!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Mayıs 2024 Perşembe 19:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 31 Mart yerel seçimlerden kısa bir süre önce işe alınmış olmaları nedeniyle işten çıkarılmasının yankıları devam ediyor. Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, işten çıkarılan işçiler arasında yer alan gelini Çağıl Işık'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çağıl Işık'ın, gelini olduğu anlaşılınca işe alındığı iddiasını yalanladı, "Tebligat elimizde. Gelinim işten çıkarıldı. Gelinim şu anda çalışmıyor" dedi.

BAŞKANLIĞI BIRAKIN, ADAY ADAYLIĞIMDAN ÖNCESİ BİR SÜREÇTİ
CHP İl yönetiminde Saymanlık görevini yürüten oğlu Arda Işık'ın müzik eğitmeni eşi Çağıl Işık'ın işe alınmasının belediye başkanı olmasıyla uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirten Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Egedesonsöz'e şu bilgileri aktardı:

"Gelinimin iş başvurusu, işe alınması, benim belediye başkanı olmamdan, hatta aday adaylığımdan da önce başlayan bir süreçti. İşe girişinde en küçük bir dahlim olmadı. Her şey benim dışımda gelişti. Benim oğlum Arda, İl yöneticisi. Acaba Ünal Işık, partide çalışmış veya Gaziemir'de oturan insanların dışında herhangi birine referans olmuş muyum, diye bir baksalardı keşke. Birisi bana iş için gelirse, başkan olmadan önceki dönemi kast ediyorum, muhasebeci misin diye sorardım. Muhasebeciyle varsa büromuzun ihtiyacı alırdım, yoksa bir yerlere yönlendirirdim elimden geldiğince yardımcı olurdum. Ama böyle torpil falan benim hayatımda olmayan şeyler."

GELİNİMİN İŞİ, ONUN DİPLOMASINA, LİKAYATINA UYGUN BİR YERDİ
Gereksiz bir köpürtme olduğunu söyleyen Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, "Keşke taraflar dinlenseydi de haberler öyle yapılsaydı. Tebligat elimizde. Gelinimin işten çıkarılma eylemi gerçekleşmiş durumda. Hala, Gaziemir Belediye başkanının gelini olduğu anlaşılınca, işe geri alındığı yazılıp çiziliyor. Yok öyle bir şey. Tebligat elimizde ve gelinim çalışmıyor. Şunu da söylemek isterim ki, gelinimin işe alındığı bölüm, onun diplomasına, likayatına uygun bir yerdi. Emin olun, şu an itibariyle çalışmıyor, bunun bilgisini vermiş olayım" diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Cengize cevap
31 Mayıs 2024 Cuma 21:19
Peki merak ediyorum hangi projeyle meyve verdi yada hangi dik duruşu sergiledi Başkan ben anlayamadım. Şuan değilse de birkaç aya gelin işte . Peki kendisi çıkardıkları alacak mı ? Bunu da bir açıklarsanız seviniriz. Kendisi bile birilerinin akrabası diye aday gösterildi siz dik duruştan bahsediyorsunuz.
Cengiz
31 Mayıs 2024 Cuma 09:47
Meyve veren ağaç taşlanır Ünal Başkan dik duruşundan dolayı seni tebrik ediyorum
Demir
31 Mayıs 2024 Cuma 09:09
Burda ki seydiköylülerin beli ki çok büyük kuyruk acısı var eski Halil ardacılar durmadan Temiz kalpli Ünal ışık saldırıyorlar Gaziemir de işiniz bitti artık herkesim de birileri belediyeyi yönetecek ardacılar ZenginObuzcular kırmazcılar trolerinize söyleyin Gaziemir kimin ne olduğunu biliyor artık Eyt Li yazan arkadaş Gider ayak belediyede başta şöförü özel kalemi ve on kişiye yakın insanı bir günde işten çıkartıp ve bir günde tüm tazminatlarını hesaplarına yatıran belediyeyi boşaltıp giden halil Arda’ya da bir söylemin olacak mı peki suçlu giden mi yoksa yeni beleidye başkanı olan mı
Körfez
31 Mayıs 2024 Cuma 08:53
Biraz bekler, sular durulunca ya geriye alırlar, ya da başka bir belediye şirketinde vs işe girer..takip edin görün.. Belediyelerde çalışanların %90'ının bir bağlantısı, torpili vardır..
Gerçek Partili
31 Mayıs 2024 Cuma 01:30
Mızrak çuvala sığmadı, suç üstü yakalandılar, yalanlar söylediler, Chp’yi küçük düşürdüler, İzel hanım gibi beş yıl başarılı olmuş bir siyasetçiyi yemeye çalışanlar çuvalladı. Yazık tam 15 yıldır Gaziemire kan kusturan bu adamlara kimse söz geçiremedi, tam tersi ödüllendirildiler. İlçe başkanı utanmadan oyumuzu arttırdık diyor, Egedesonsöz’ün haberlerini takip edenÖzgür Özel bakalım ne yapacak, söylediklerini yutacak mı,yoksa gereğini yapacak mı.
İyi insan
30 Mayıs 2024 Perşembe 23:40
Ahh Ünal Bey aahh çok iyi bir insansın da... Biz iyi insanlarız diyenleri de gördük. Herkese inanma güvenmeee
30 Mayıs 2024 Perşembe 22:57
Arkadaki atamızın sözü ne kadar doğru bir söz. Gelinin işten çıkarılması akla ve antika uygun . Cemil başkanı tebrik3der başarıların devam8n8 dilerim.
İzmirli
30 Mayıs 2024 Perşembe 22:45
Bunu sen benim külahıma anlat. Siz önceki dönem belediye meclis üyesi olmasanız,oğlunuz il yönetiminde olmazsa acaba gelininiz büyükşehire girebilirmiydi? Ben size önceki dönem meclis üyesi olan kişilerin çocuklarını büyükşehire ve ilçe belediyelerine nasıl işe soktuklarını çok iyi biliyorum.
Seydiköy
30 Mayıs 2024 Perşembe 22:24
Gaziemir belediye sine yada başka ilçe belediye lerden birine nasıl olsa girecek sıkıntı yok rahat rahat demenc verin vay arkasinda torpili olmayan zavallı vatandaş a
Vatandaş
30 Mayıs 2024 Perşembe 22:17
Ünal bey EYT'den emekli olan emekçi insanların kıdem tazminatlarını ne zaman ödemeyi düşünüyorsunuz acaba..? İnsanların alacağı para pul olunca mı ? Ayıptır günahtır insanlar çok zor durumda ve mağdur... Lütfen bu konuya en yakın zamanda ivedilikle çözüm bulun ve insanların alacağı olan kıdem tazminatlarını ödeyin lütfen!!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz