Ege'de Son Söz

Özel'e İzmir'den 3 imza!

Aralarında Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da olduğu İzmirli kurultay delegeleri CHP Genel Başkanlığı yarışında Özgür Özel’e destek imzalarını teslim ettiler.
Özel'e İzmir'den 3 imza!
Haberler / Politika
3 Kasım 2023 Cuma 22:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - CHP’nin 38’inci Büyük Kurultayı öncesinde partide gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 4 Kasım’da gerçekleşecek Kurultay için genel başkanlık yarışında Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun rekabet etmesi bekleniyor.

Kurultay öncesinde hareketli dakikalar yaşanırken Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve Buca önceki dönem İlçe Başkanı Hacer Taş birlikte Özgür Özel’e destek fotoğrafı çektirdi. Ayrıca bu isimler Özgür Özel’in adaylığına destek için imzalarını verdiler.

Fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Başkan Tugay, “Cumhuriyet Halk Partimizin 38. Kurultayında Genel Başkanlığa Sayın Özgür Özel’i aday gösterdiğimiz imzalarımızı İstanbul Milletvekilimiz Suat Özçağdaş’a teslim ettik. Partimiz ve ülkemiz için iyiliklere, başarılara vesile olmasını diliyoruz” notunu paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

ALİ İNANÇ ÜLKÜ
5 Kasım 2023 Pazar 08:34
Atatürk ulusalcılık milliyetçilik anadolu solu tekrar partiye gelecekse özgür özel
Doğrular
5 Kasım 2023 Pazar 00:59
CHP’deki değişimciler neyi değiştirecekler? Neye itiraz ettiniz? Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için ağladınız, Sadullah Ergin, Ankara’dan aday olduğunda sustunuz. Şimdi neyin kavgasını veriyorsunuz? Hangi yanlışa, yanlış dediniz? Ne garip bir parti...
ferdi
3 Kasım 2023 Cuma 23:25
Cemil Başkan bu özveriyi keşke kendi İlçesine de verseydi..

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz