Ege'de Son Söz

Başarır: Kaybedersek makamları bırakırım

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Sözcü TV'ye yaptığı açıklamada Özgür Özel'e oy vereceğini ve Özel'in 500 üzerinde oyla aday olacağını, 700 üzerinde oyla da seçileceğini söyledi. Başarır, "Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım" dedi.
Başarır: Kaybedersek makamları bırakırım
Haberler / Politika
3 Kasım 2023 Cuma 21:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kongresine saatler kala partide de hareketlilik sürüyor. Artı Gerçek'in aktardığı habere göre CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP'nin yarın gerçekleştirilecek kurultayı öncesi açıklamalarda bulundu.

Başarır açıklamasında, "Oturduğum koltuk önemli değil. Partimin geleceği daha önemli. Ben Sayın Genel Başkan'dan daha önce CHP'ye üye oldum. Benim oyum Sayın Özgür Özel'e. İmzamı da gönül rahatlığı ile Özel'e verdim" dedi.

Başarır, Özel'in 500 üzerinde oyla aday olacağını, 700 üzerinde oyla da seçileceğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Doğrular
5 Kasım 2023 Pazar 00:58
CHP’deki değişimciler neyi değiştirecekler? Neye itiraz ettiniz? Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için ağladınız, Sadullah Ergin, Ankara’dan aday olduğunda sustunuz. Şimdi neyin kavgasını veriyorsunuz? Hangi yanlışa, yanlış dediniz? Ne garip bir parti...
Partili
4 Kasım 2023 Cumartesi 09:14
Sayın vekil uzun zamandır milletvekili olarak bulunuyorsunuz gerek TBMM'de gerekse basında çar çar konuştunuz partinin genel gidişatı ve genel başkan Kılıçdaroğlu ve ekibini ne zaman yanlışlıklar yaptığını söylediniz manifesto verdiniz ama malesef hiç bir şey söylemediniz ve yapmadınız çünkü size milletvekili hediye ediliyordu,hepiniz aynısınız koltuk ve makam derdinde olduğunuzu biliyoruz ve izliyoruz onun için sizlerin fişini seçmen çoktan çekti,halkta heyacan YOKTUR,toptan hepimiz giderseniz bu parti öyle düzelir yoksa kurultay zaferleri ile bu işler olmaz hepiniz bye bye olacaksınız...
Yaşar Üremiş
3 Kasım 2023 Cuma 23:17
Madem ki kötü bir gidiş var neden şimdi görevlerinden istifa etmiyorsun. Sen ve senin gibiler makam sevdalısı insanlarsınız. Sende onur varsa hemen kurultay başlamadan görevlerinden istifa edersin.
Partili
3 Kasım 2023 Cuma 22:08
Bizde umutla bekliyoruz yolunuz açık aydınlık olsun

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz