Ege'de Son Söz

Eren Erdem'den 'Genel Başkan' paylaşımı

CHP'li Eren Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi ofisine yaptığı ziyareti paylaştı. Paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki çalışma ofisimizi onurlandırdı" ifadelerine yer veren Erdem'in, Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında çekilen fotoğraflarda duvarda hala eski genel başkan Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunması dikkat çekti.
Eren Erdem'den 'Genel Başkan' paylaşımı
Haberler / Politika
18 Kasım 2023 Cumartesi 18:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı seçiminde Genel Başkanlığa Özgür Özel'in gelmesinin ardından CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa eden Erdem, sosyal medya platformu üzerinden paylaşımda bulundu.

Erdem yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki çalışma ofisimizi onurlandırdı. Ülke gündemimize dair kıymetli görüş ve nasihatlerini dinleme fırsatı bulduk. Hepinize çok selamları var…" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Eski Delege
19 Kasım 2023 Pazar 15:46
Sayın Kılıçdaroğlu bugün medyada bir çok söylentiler dolaşıyor,bazı delegelerin çıkarı uğruna taraf değiştirdiği yüksek meblağda paralar donduğu söyleniyor önün için lütfen bunları araştırın ve kamuoyuna bilgi veriniz...
Gaziemir
18 Kasım 2023 Cumartesi 23:47
Kemal bey dedelik,sivil yaşam,spor giyim size çok yakışmış artık! ama ne olur saman altından veya arkadan İŞLER ÇEVİRMEYİN...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz