Ege'de Son Söz

AK Partili Saygılı’dan Büyükşehir’e 'yağmur' eleştirisi: 4 mevsim maruz kalınan en büyük sorunsunuz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, kentte etkili olan sağanak yağış sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne sert eleştirilerde bulundu. Saygılı, kentte altyapı çalışmalarının eksikliğine vurgu yaparak “CHP Belediyeciliği; bu şehrin 4 mevsim maruz kaldığı en büyük sorun. Yazın koku, kış yaklaşırken, sel baskınları” dedi.
AK Partili Saygılı’dan Büyükşehir’e 'yağmur' eleştirisi: 4 mevsim maruz kalınan en büyük sorunsunuz!
Haberler / Politika
18 Kasım 2023 Cumartesi 16:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – İzmir’de kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve fırtınadan dolayı bazı sokaklarda baskınlar yaşandı. Şiddetli yağmur sebebiyle uçaklar iniş yapamadı. Kentin ulaşım damarlarından biri olan tramvay seferlerinde bazı duraklar yağmur sebebiyle kullanılamadı.

-İZMİR'İ SAĞANAK VURDU!

Kentte altyapı anlamında yaşanan sorunlar sonrasında AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabı üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne sert eleştirilerde bulundu. AK Partili Saygılı, yaz mevsiminde koku, kış mevsiminde sel baskınları yaşanan kentte altyapı sorunlarına dikkat çekerek şu eleştirilerde bulundu:

İzmir’de hayat yine felç! Yağmur; yine eziyet, yine çile! 25 yıldır yerel iktidarda olan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi her yağış sonrasında oluşan manzarayı film gibi izleyerek bahanelere sığınmayı alışkanlık haline getirmiştir. Gerçek anlamda görevi ve sorumluluğu olan altyapı çalışmalarını ise gerçekleştirmeyi değil geçiştirmeyi tercih etmiştir. Hemşehrilerimiz algı ile yönetilen kentimizin sorunlarıyla baş başa kalmaktan artık harap oldu. CHP Belediyeciliği; bu şehrin 4 mevsim maruz kaldığı en büyük sorun. Yazın koku, kış yaklaşırken, sel baskınları. Bu görüntüleri; yağmurlu bir günde daha; yönettiği İzmir’de en temel hizmetleri hayata geçiremeyen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in seyrine sunuyoruz… İzmirliye reva görülen bu anlayışı İnşallah 31 Mart’ta yolcu edecek ve İzmir’imizin makus talihini hemşehrilerimizle birlikte değiştireceğiz. İlimiz genelinde devam eden aşırı yağış nedeniyle oluşan ani su baskınları ve sel felaketinden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

19 Kasım 2023 Pazar 16:35
Mehmet haklısın, AKP'li belediyeler sel işini çözmüş, olmuyormuş.
Bülent Işık
19 Kasım 2023 Pazar 13:54
Geçen gün teflon tava aldım hiçbir şey yapışmıyor.
mehmet
19 Kasım 2023 Pazar 11:27
YAZIK OLDU KEMERALTINDAKİ ESNAFIMIZA YİNE NEYSE ÇÖZÜM GELECEK AZ KALDI............
18 Kasım 2023 Cumartesi 19:59
bilmeyen de zannedecek ki bunların yönettiği hiçbir şehirde sel olmuyor. Türkiye'de sel olmayan bir tane şehir var mı? Daha iyisini yapıyorsanız neden yapmadınız?
18 Kasım 2023 Cumartesi 19:43
halbuki AKP'li beledilerin olduğu yerde sel olmuyor değil mi?
Acı Gerçek.MM
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:43
Ha, sizin belediyeleriniz de ve yönetiminizde meydana gelen facialarda (Buna kömür madenleri de dahil) yetkililerinizin söylemleri hala milletin kulağını çınlatıyor 'Bu işin fıtratında var' değil mi. Ancak Muhalefete ait bir belediye DE olursa ATEŞŞŞŞŞŞŞ..
Acı Gerçek.MM
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:38
İşinize geldiği gibi değerlendirip ters algı yaratmada üzerinize yok maşallah sn.Saygılı,sadece 2 örnek vereceğim elinizde bulunan Urfa'daki derenin taşması ile kaç insanımız öldü,elinizde iken İstanbul Ayamama deresinde kaç insanımız öldü, sebebi ranta açılan kapı değil miydi ? mertçe kem küm etmeden,konuyu saptırmadan cevap vereceğinizi sanmıyorum, lütfen ülkeyi getirdiğiniz beton yığını ortamında önce sorumluluğunuzu kabul edin. Hala ormanların katline ,ormanlarımız ranta açılmaya devam ediliyor,bu nedenle sözlerinizin İzmir halkı nezdinde hiç inandırıcılığı yok,İzmir'linin kaile alacağı da yok, ama mecburen siyaset yapmak zorundayım nasıl olsa belli bir kesim biz ne söylesek inanıyor derseniz o başka bir konu..

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz