Ege'de Son Söz

CHP’li Özel’den ‘yerel seçim’ mesajı: Garanti yerlere kadın adaylar!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özel, “Daha çok gence kadına alan açacağız. Yerel seçimlerde başlayarak bunu göstermemiz lazım. Garanti pozisyonları erkeklere dağıtılması gibi bir şey yok. Bazı önemli ilçelerde güçlü kadınları koysak… Geçmişte CHP’nin tercihleri olmuş ama yeterli değil. Bu işleri cesaretle yapacağız” dedi.
CHP’li Özel’den ‘yerel seçim’ mesajı: Garanti yerlere kadın adaylar!
Haberler / Politika
17 Kasım 2023 Cuma 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayın programında yerel seçimlere aday belirleme konusu ile ilgili değerlendirmelerde bundu. Özel, önümüzdeki süreçte kadın ve gençlerin temsiliyetine ilişkin olarak cesaretli adımlar atacaklarını aktardı.

Özel açıklamasında şunları söyledi:

“İl başkanlarımızla yerel seçim gündemine yönelik konuştuk. Gençleşme daha çok kadına alan açma eşit temsil konusunda önemli adımlar atmasında ev ödevini aldılar. Partinin bu kademelerini gençleştireceğiz. Partinin zaten kazandığı yerlere Özgür’ün sevdiği büyüklerine arkadaşlarına diye bir şey yok. Daha çok gence kadına alan açacağız. Yerel seçimlerde başlayarak bunu göstermemiz lazım. Garanti pozisyonları erkeklere dağıtılması gibi bir şey yok. Bazı önemli ilçelerde güçlü kadınları koysak… Geçmişte CHP’nin tercihleri olmuş ama yeterli değil. Bu işleri cesaretle yapacağız. Kimsenin endişesi olmasın” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Meydan
18 Kasım 2023 Cumartesi 09:48
Gaziemiri AKP ye teslim edecekseniz Halil Arda yı gösterinde görün.
Efesli
18 Kasım 2023 Cumartesi 09:43
Adayı siz değil sandık belirlemeli. Partide herkes eşit illa kadın aday diye dayatma olmaz. Bizleri sandıkta zor durumda bırakmayın.
Vatandaş
18 Kasım 2023 Cumartesi 09:17
GAZİEMİR HALİL ARDA İLE UZAK ARA DEVAM...
asdasd
17 Kasım 2023 Cuma 22:57
mesela neye göre garanti?.Neden bu kadar güven.Önce liyakat sahibi insanları gösterin kadın yada erkek olması önemli değil.Umarım doğru adaylar koyarsınızda geçen seçim yapılan saçma hataları yapmazsınız
bir sol seçmeni
17 Kasım 2023 Cuma 22:53
Kadın erkek diye ayrımı doğru bulmuyorum.Burda asıl olan bu işi hakkıyla yapmak. Liyakatlı işin ehli kişileri doğru yerlere koyarsanız başarı zaten gelir. Kadınlar da siyasete girmeli ama işin ehli olanlar hak edenler girmeli.Bence İzmirde çalışanına değer veren koltuktan değil halktan gücünü alanlar adil olanlar görevlere gelmel.Benim düşüncem birçok belediye başkanı değişmeli çoğu o koltukları haketmiyor.Umarım hakedenler o koltuğa oturur
Partili
17 Kasım 2023 Cuma 19:47
Gaziemir garanti ; hadi kadın aday gösterme cesaretiniz varmı?
Zehirli çiçek
17 Kasım 2023 Cuma 18:47
Baş değişime katılıyorum, ilk değişimi Gaziemirden yapın. Halk memnun değil, personel memnun değil, esnaf membun değil eğer siz değiştirmezseniz halk zaten değiştirecek hayırlı olsun AKP’ ye Gaziemir diyelim. Ama yerli, genç , eğitimli bir adayda göstermezseniz şuan adı geçen aday adaylarının hiçbiri ile de kazanamazsınız bunu da bilin istedim.
LİYAKAT SAHİBİ OLSA !
17 Kasım 2023 Cuma 17:22
ADAY GÖSTERECEK KİŞİLER CHP'NİN VEDE SEÇMENİN İSTEDİĞİ GİBİ LİYAKAT SAHİBİ İNSANLAR OLMASI YAŞADIĞI ŞEHİR VE İLÇESİ İÇİN GERÇEKTEN PROJELER ÜRETEN OLAMASI YETERLİ. SEÇMEN İÇİN KADIN VEYA ERKEK OLMUŞ ŞU PARTİDEN OLMUŞ BU PARTİDEN OLMUŞ DİYE BİR AYRIM OLMAZ BUNU SADECE SİZ SİYASETÇİLER HALKIN KAFASINI KARIŞTIRARAK AYRIŞTIRARAK BİR KAOS OLUŞTURUP SEÇMENİ HATALI SEÇİMLER YAPMAYA BUNUN SONUCUNDA DA HİZMET ALAMAMAYA SEBEBİYET OLMAKTADIR. LÜTFEN TÜM PARTİLERE BURADAN BİR ÇAĞRI OLSUN HİZMET ETMEYİ SEVEN LİYAKAT SAHİBİ VATANINI VE YAŞADIĞI YERİ SEVEN HALK İLE SADECE SECİMDEN SECİME GÖRÜŞMEYEN ÇÖZÜM ODAKLI KİŞİLERİ ADAY GÖSTERELİM BİZEDE DÜŞEN FUTBOL TAKIMI TUTAR GİBİ SEÇİME GİRMEYELİM ADAYA YANİ İŞ BİTİRİCİ İŞ YAPACAK LAF ÜRETMEYEN SOSYAL MEDYA FENOMENİ GİBİ KISA METRAJLI VİDEO PAYLAŞIMI YAPARAK İŞ YAPACAK BELEDİYE BAŞKANI İSTEMİYORUZ. YAŞADIĞI YERDE ÇÖZÜM ODAKLI PROJE YAPABİLECEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA OYUMUZU VERELİM.C.S.
BAŞ DEĞİŞİM
17 Kasım 2023 Cuma 15:20
Sn Özgür Özel bakalım söylediğin söylemleri yerine getirebilecekmisin Eğer söylediğini uygulayacaksan Gaziemir Halil Ardayı değiştirmen gerekiyor Çünkü halkı küstürmüş durumda Seydiköyde karşılığı kalmadı herkesle kavgalı hizmeti sıfır Değiştirde görelim Gaziemir i
Partili
17 Kasım 2023 Cuma 12:15
Sayın genel başkan Özgür ÖZEL,CHP üyelerinin önune ön seçim sandığı koyunuz aday adaylarının röntgen filmini çekerek en doğru ve gerçek adayı tespit ederler,bu işin kadını erkeği cinsiyet ayrımı olmaz bu ülke bir zamanlar bayan başbakanı döneminde yaşadı yüzde yüz kırk enflasyon yaşadı gördü,önemli olan hizmet üretmek eşinin dostunun yakınlarının isteklerini yerine getirmek için değil...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz