Ege'de Son Söz

CHP'li Nalbantoğlu: İZSU operasyonu siyasi!

Alsancak'ta yaşanan elektrik faciasına ilişkin soruşturmada İZSU bürokratlarının gözaltına alınmasına CHP'lilerin tepkisi sürüyor.
CHP'li Nalbantoğlu: İZSU operasyonu siyasi!
Haberler / Politika
25 Temmuz 2024 Perşembe 21:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdülüğü'nde yaşanan gözaltılara  tepkiler sürüyor. CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu da konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Nalbantoğlu'nun paylaşımı:

"İZSU bir kamu kurumudur. Orada çalışan herkes de devlet adına vatandaşlarımıza hizmet etmek için görev yapmaktadır. Kim oldukları, yerleri, geçmişleri ve görev alanları bellidir. İstenildiğinde yargıya gelerek ifadelerine başvurulabilecekken; soruşturmayı siyasileştirmek ve hedef saptırmak adına polis baskınlarıyla bu kamu çalışanları gözaltına alınmaktadır. Bu yapılanlar hukuki değil, siyasidir.En çok bizler adaletin tecelli etmesini isterken, İzmir'de vahim bir olayda yitirdiğimiz iki gencimizin soruşturmasında bu tip politik gösterilerin yapılması, asıl suçlu ve onları himaye edenlerin adaletten kaçma girişimlerinden başka bir şey değildir.Bizler buna karşı adalet ve hukukun üstünlüğü demeye devam edeceğiz. Soruşturmanın siyasileştirilmesine ve gerçek suçluların yargıdan kaçırılmasına izin vermeyeceğiz.Sadece adalet diyoruz, ADALET İSTİYORUZ..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

26 Temmuz 2024 Cuma 00:29
Ahahahaaaaa haha ahha

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz