Ege'de Son Söz

Milletvekili Türeli'den İZSU çıkışı: Bu bir siyasi operasyondur

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, elektrik soruşturmasında İZSU bürokratlarının gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Türeli, "Bu bir siyasi operasyondur" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Türeli'den İZSU çıkışı: Bu bir siyasi operasyondur
Haberler / Politika
25 Temmuz 2024 Perşembe 20:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdülüğü bürokratlarının gözaltına alınmasına tepkiler sürüyor. Milletvekili ve siyasi parti temsilcilerinin açıklama yaptığı süreçte bir değerlendirme de İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli'den geldi. Türeli, süreci "siyasi operasyon" olarak nitelendirdi.

Türeli, şunları söyledi:

"20 Haziran 2024 tarihinde İZSU Genel Müdürlüğü görevine getirilen Sayın Gürkan Erdoğan'ın sözde 'bilgisine başvurulmak üzere' ifade vermeye davet edilebilecekken, görev başında bulunduğu makamında ve kamuoyunun gözü önünde bu şekilde gözaltına alınması kabul edilemez bir durumdur. Bu olay, iktidarın yerel seçimlerde 1.parti olarak çıkan ve 14 Büyükşehir belediyesini kazanan Cumhuriyet Halk Partili belediyelere yönelik  bir algı operasyonu ve itibar suikastidir. Adaletin yerini bulması ve hukukun üstünlüğünün korunması için bu tür uygulamalara derhat son verilmelidir."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Partili
25 Temmuz 2024 Perşembe 20:48
Kurumlar arasında diyalog yok olmadığı gibi devlet ve belediye bürokratlarında kidem ve liyakat hiç yok adamı olan belediye başkanı olarak atanır adamı olan bürokrat olarak atanır işte birileride debreli Hasan gibi atar tutar

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz