Ege'de Son Söz

CHP’li Kılıç’tan Ege’ye çağrı: Zamları geri çekin!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Ege Üniversitesi yemekhanesinde öğünlere gelen zamlar sonrasında üniversite rektörlüğüne çağrı yaparak, “Krizin faturasını öğrencilere kesmek de öğrencileri müşteri gibi görmek de kabul edilemez. Yapılan zamları geri çekin” dedi.
CHP’li Kılıç’tan Ege’ye çağrı: Zamları geri çekin!
Haberler / Politika
13 Ekim 2023 Cuma 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – İzmir’in en köklü üniversitelerinden olan Ege Üniversitesi’nde yeni eğitim-öğretim yılında yemekhanedeki yemek ücretlerine yüzde 250’yi geçen zam yapmıştı. Yapılan zamla birlikte yemek ücretleri öğün başına 6,5 TL’den 20 TL’ye yükseldi.

Öğrenciler yemek zamlarını protesto ederken CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, üniversite rektörlüğünü çağrı yaptı.

CHP’li Kılıç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çağrısında, “Ege Üniversitesi öğrencileri yüzde 200’e varan yemek zamlarını protesto ediyor. KYK kredisi aylık 1250 TL. Aylık yemek ücreti 2100 TL. Krizin faturasını öğrencilere kesmek de öğrencileri müşteri gibi görmek de kabul edilemez. Yapılan zamları geri çekin” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

ismail
13 Ekim 2023 Cuma 19:59
suya her ay zam yapan tek belediye izmir belediyesi sen ne kafasın lan
'' Onların Kirası Ucuz '' muş
13 Ekim 2023 Cuma 19:13
İzmir kırsal ilçe otobüslerinde ; İzmir merkez ilçelerindeki toplu ulaşım araçlarında ( metro, otobüs, vapur, tramvay ) uygulanan 120 dk. aktarma hakkı var mı ? İzmir Kırsal ilçelerdeki toplu ulaşıma sübvanse nerede ? Yurttaş otobüslerde indi , bindi ücret ödemiyor mu. Acaba İzmir BB'nin mecbur sebebi ne ? 'Onların kirasının ucuz ' olması mı.
Bülent Işık
13 Ekim 2023 Cuma 17:12
6.5 lira yemek parası akıl mantık dışı diyen yorumcu Izmir BB 'nin kişi başına toplu ulaşım maliyeti ne kadar haberin var mı? Sen sübvansiyon diye bir şey duymadın mı?
İZSU faturası
13 Ekim 2023 Cuma 16:04
CHP’li İzmir BB’nin ; suya aylık ÜFE artışına göre her ay zam yaparken siz neredeydiniz sayın vekilimiz . İzmir BB’si öğrencilerden su ücretlerinde indirim mi yapıyor . İzmir’deki su ücretleri ülke geneline göre fazla değil mi ? İzmir’de Su faturası , aylık elektrik faturasının neredeyse bir katından fazla ödeniyor .
Hulusi
13 Ekim 2023 Cuma 14:33
Chp gene muhalefet yapıyor aklınca bu kadar maliyet yüksek olursa nasi olsun 6.5 liraya yemek akıl mantık neresinde bunun konuşmak olsun diye konuşan boş bilgisiz vekiller belediye başkanları oynuyorlar resmen onlarda biliyor neyin ne olduğunu koltuk sevdası çok Chp de bitik parti nin son çırpınışları

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz