Ege'de Son Söz

Kılıçdaroğlu, milletvekilleriyle bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde partili milletvekilleri ile bir araya geldi.
Kılıçdaroğlu, milletvekilleriyle bir araya geldi
Haberler / Politika
12 Ekim 2023 Perşembe 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün CHP’li milletvekilleri ile CHP Genel Merkez’inde bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün CHP’li milletvekilleri ile CHP Genel Merkez’inde bir araya geldi. Toplantıda Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da eşlik etti.(T24)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Partili
12 Ekim 2023 Perşembe 19:45
Sayın genel başkan Kılıçdaroğlu,genel başkan başdanışmanı eski ülkü ocakları genel başkanıda toplantıya katılsa iyi olur geçmişte mhp çok yararları katkılarını CHP yön versin çünkü partide donanımlı hiç kimse yoktur,parti hızlı şekilde tasfiye ediyor genel başkan...
“ Kamu hizmetlerinde eşitlik ilkesi “”
12 Ekim 2023 Perşembe 17:30
İzmir BB’si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ayrımcılık yapıyor . İzmir merkez ilçelerindeki belediyeye ait metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda 120 dk. aktarma hakkı var . İzmir kırsal ilçelerdeki otobüslerde 120 dk. AKTARMA HAKKI YOK. . CHP Mersin Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Sayın Ali Mahir Başarır açıklama yapıyor . Çalışan emeklilere beş bin TL. ikramiye verilmemesi eşitlik ilkesine aykırı imiş İzmir kırsal ilçe otobüslerinde ; İzmir merkez ilçelerindeki toplu ulaşım araçlarında uygulanan 120 dk. aktarma hakkının verilmemesi eşitlik ilkesine aykırı değil mi ? CHP ‘li belediye haksızlık yapınca gözünüz görmez , kulaklarınız duymaz , kafanızı kuma gömer olursunuz . Hadi ! İzmir BB’si toplu ulaşımda eşitliği sağlasın . Ayrımcılık yapmasın . ÇÖZÜM DE KOLAY . İzmir kırsal ilçe otobüslerinde de ; 136 km’lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin ( BEDAVA DEĞİL - GİTTİĞİN KADAR ÖDE ) uygulanması .CHP’li İzmir BB’nln tercihi , Halk ekonomisi mi ? Rant ekonomisi mi ?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz