Ege'de Son Söz

CHP'li Bayır'dan ‘imza’ tepkisi: Beni tufaya getirdiler!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden hafta sonu gerçekleşecek büyük kurultay öncesi genel başkanlık koltuğu için destek açıklamaları gelmeye devam ederken Tacettin Bayır ve Atila Sertel’in de aralarında bulunduğu eski milletvekillleri Kılıçdaroğlu’na destek açıklamasında bulunmuştu. Çıkan haberler sonrası konuşan Bayır ‘Metnin başında Kemal Bey'e destek cümlesi yoktu. Bunu eklemişler ve çok da ayıp etmişler. Beni tufaya getirdiler” dedi.
CHP'li Bayır'dan ‘imza’ tepkisi: Beni tufaya getirdiler!
Haberler / Politika
1 Kasım 2023 Çarşamba 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ -  Cumhuriyet Halk Partisi’nden hafta sonu gerçekleşecek büyük kurultay öncesi hareketlilik yaşanmaya devam ederken art arda destek açıklamaları gelmişti.

27’nci dönemde görev almış 21 ismin imzanın bulunduğu metin ile genel başkanlık yarışı için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerinin açıklandığı ve İzmir’den Atila Sertel ve Tacettin Bayır’ın imzaları da yer aldı metin ile ilgili ilginç bir olay yaşandı.

2 SAAT ÖNCE ATİLA SERTEL BENİ ARADI VE...
Metnin altında imzası bulunan 25-26-27’inci dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Bayır açıklamasında “Beni 2 saat önce Atila Sertel aradı, ‘bir metin var biz 27’nci dönem vekilleri olarak imzalıyoruz sen ne dersin’ dedi. Bende 'bir bakayım 'dedim ve bana attıklarında ‘güzel olmuş’ dedim. Sonra basına servis ederken bir baktım ki üstüne “Bizler, aşağıda ismi/imzası bulunan 27. Dönem Milletvekilleri olarak; CHP 38. Olağan Kurultayımızda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz’ cümlesini etkilemişler. Benim tamam dediğimde bu yoktu. Başında Kemal Beye destek açıklaması yoktu. Bunu eklemişler ve çok da ayıp etmişler. Beni tufaya getirdiler” dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN BENİM DESTEĞİME Mİ İHTİYACI KALDI?
Kurultayda hangi taraftan yana olduğunun sorulmasına da yanıt veren Bayır, “Ben değişimi istiyorum. Genel Başkan yanlısı gibi ve Özel karşıtı gibi bir algı yaratılması doğru değildir. Koskoca Kemal Kılıçdaroğlu’nun benim desteğime mi ihtiyacı kaldı?” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Vatandaş
2 Kasım 2023 Perşembe 09:02
Üslup a bak üslup a beni tufaya getirdiler.. Tam bir işportacı ağzı.. yazık yazık kimler mv olmuş bu partide kimler! Eve git sn bayır eve torun sevmeye..
Delege
1 Kasım 2023 Çarşamba 23:09
Sayın milletvekili Bayır uzun zamandır bu partide her kademede görev yaptınız bu açıklama hiç bir şey yakışmadı bu halk kimleri seçmiş hayret...
Izmirli vatandaş
1 Kasım 2023 Çarşamba 22:13
Tufa filan ayıp, kimi destekliyorsun bir zahmet söyleseydin sayın Bayır
KEMAL İSTİFA
1 Kasım 2023 Çarşamba 19:05
kemal istifaaaaaa
ihsan altın
1 Kasım 2023 Çarşamba 18:56
Deniz Yücel tek adaylı kongrede yüzde elli bile alamayınca ismi arkada kalmış delege okuyamadı demişti.
ASFSDFSDGF
1 Kasım 2023 Çarşamba 14:31
AHAHAHAHAHAHAHAHAH ULAN YA

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz