Ege'de Son Söz

AK Partili Saygılı’dan Soyer’in ‘Buca Cezaevi’ eleştirilerine yanıt: AVM yapılmasını planlıyorlar!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Buca Cezaevi ile ilgili olarak mahkemenin rezerv alan ve iptal kararı sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in açıklamalarına tepki gösterdi. Saygılı “Cezaevi, bir utanç abidesi gibi kentin ortasındayken; yıkan, taşıyan hükümet! Yerine rekreasyon alanı, pazar yeri, trafiği rahatlatan yol ve sosyal konut barındıran bir proje hazırlayan hükümet! Başından itibaren AVM yapılmasını planlayan onlar!” dedi.
AK Partili Saygılı’dan Soyer’in ‘Buca Cezaevi’ eleştirilerine yanıt: AVM yapılmasını planlıyorlar!
Haberler / Politika
1 Kasım 2023 Çarşamba 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı.

Başkan Soyer, Buca Cezaevi’nde mahkemenin aldığı rezerv alan ve iptal kararı ile ilgili olarak "Buca cezaevi yıkıldı. Çok şükür o kaldırıldı. Bunu için minnettarız. Bundan sonra oraya binalar, lojmanlar yapılması ile ilgili kararlar alındı. Biz itiraz ettik ve itirazlarımız kabul oldu. Orası bizim önerdiğimiz gibi tamamen bir yeşil alan olacak. Yeşil kazandı" demişti.

Saygılı ise Soyer’e tepki gösterdi. Başkan Saygılı açıklamasında şunları söyledi:

“Bugüne kadar tek bir ağaç dikmeyen; yeşil alanların bakımından bile bihaber; Çöpten patlamaya hazır dağlar oluşturan; İzmir’i depreme, sel baskınına teslim eden; Kokuya, alt yapıya, trafiğe çözüm üretemeyen CHP’li Tunç Soyer’in Buca Cezaevi üstünden yaptığı yine şov, yine yalan ve kendisi ile çelişki! Cezaevi, bir utanç abidesi gibi kentin ortasındayken; yıkan, taşıyan hükümet! Yerine rekreasyon alanı, pazar yeri, trafiği rahatlatan yol ve sosyal konut barındıran bir proje hazırlayan hükümet! Başından itibaren AVM yapılmasını planlayan CHP zihniyeti! Şehrin yararına her projeye itiraz eden, olup biteni çarpıtan, kendilerine siyasi rant sağlamak derdine düşen yine onlar!

Hal böyleyken söylenecek tek şey var: Hizmet edememenin dayanılmaz ağırlığı o kadar büyük ki üstlerinde; kimse hizmet etmesin, yatırım yapmasın istiyorlar! Ama nafile… Çünkü; istedikleri kadar engellemeye çalışsınlar; İzmir için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

serenad
1 Kasım 2023 Çarşamba 19:42
Ne yani ? Cezaevini Soyermi yikacakti ? Bu nasil kafa böyle ? Cigli Tramvayi, Narlidere Metrosu, Buca Metrosu zamazingomu ? Sizin Otogar Metrosu gibimi olsaydi ?
Mehmet79
1 Kasım 2023 Çarşamba 19:26
Sosyal konutları gidin başka yere yapın orası yeşil alan olacak.
izmir
1 Kasım 2023 Çarşamba 16:23
belediyenin planlarıda AVMvar. gidin bakın
bakar kör olmak
1 Kasım 2023 Çarşamba 15:42
Şov yapıyor dediği Soyer Buca'ya 14 milyara metro yapıyor, bu beyefendiler de apartman yapma peşindeler.
gazo
1 Kasım 2023 Çarşamba 15:14
Halka yalan söylemeyin sizin planlarınız ortada,belediyenin ki ortada.
mehmet
1 Kasım 2023 Çarşamba 14:45
BİLAL SAYGILI BAŞKAN ANLADIĞIMA GÖRE ŞÖYLE DİYOR CEZAEVİ YERİNE GEREKEN NE İSE ZATEN NE YAPACAKLARINI SÖYLÜYOR YAPILACAK GÖLGE ETMESİNLER YETER DİYOR HARİKA BİR SÖYLEM TEŞEKKÜRLER.......................
Gürkan
1 Kasım 2023 Çarşamba 14:16
Fıkra gibi olay.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz