Ege'de Son Söz

CHP'li Aslanoğlu'ndan AK Partili Saygılı'ya canlı yayın daveti: İzmir farkını yaratsın!

AK Parti İzmir İl başkanı Bilal Saygılı’nın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan, İzmir’deki arıtma tesisleri ile ilgili iddiaları üzerine, CHP İzmir İl başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Partili mevkidaşı Bilal Saygılı’yı canlı yayına davet etti.
CHP'li Aslanoğlu'ndan AK Partili Saygılı'ya canlı yayın daveti: İzmir farkını yaratsın!
Haberler / Politika
4 Temmuz 2023 Salı 19:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın geçtiğimiz günlerde İzmir’deki arıtma tesisleri hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya CHP’li mevkidaşı Şenol Aslanoğlu’ndan yanıt geldi. Başkan Aslanoğlu, Saygılı'yı canlı yayında açık oturuma davet etti.

Ayrıca, "Genel başkanınız çekinip benim genel başkanımın karşısına canlı yayına çıkmıyor ama demokrasinin başkenti İzmir farkını yaratsın. Ne dersiniz?" diye sordu.

Aslanoğlu'nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

"Sayın Bilal Saygılı, İzmir’deki arıtma tesislerini, arıtma tesisleri ile ilgili iddialarınızı, dilediğiniz zaman dilediğiniz kanalda, dilediğiniz haberci ile canlı yayında karşılıklı konuşmaya hazırım. Biz konuşalım, kararı İzmirli versin. Ne dersiniz?

Genel başkanınız çekinip benim genel başkanımın karşısına canlı yayına çıkmıyor ama demokrasinin başkenti İzmir farkını yaratsın. Ne dersiniz?"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

5 Temmuz 2023 Çarşamba 08:40
Bizler canlı yayını eski siyasilerde olduğu gibi Kılıçdaroğlu ile Tayyip arasında bekliyoruz ama nedense tayyip karşısına çıkmaya cesaret edemiyor. Neymiş dengi değilmiş miş :) Canlı yayına çıksınlar akepenin oyu 15 puan düşer.
Izmirli
5 Temmuz 2023 Çarşamba 08:22
Izmire hiçbir yararınız olmaz sadece biriniz merkezi hükümetin diğeriniz büyük şehir belediyesinin olanaklarından yararlanır işinize bakarsınız boş avare kasnak çevirmek somut hiç bir şey yoktur...
Vatandaş
5 Temmuz 2023 Çarşamba 01:04
Şu chp il başkanı'nın yüzündeki samimiyetsizliğe bir bakarmısınız! chp çok mu aramış bu siyaset bilgisi sıfır olan adamı acaba?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz