Ege'de Son Söz

Kılıçdaroğlu'na Eski Zafer Partili danışman!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı Ayyıldız Hareketi'nin eski kurucu Genel Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş oldu
Kılıçdaroğlu'na Eski Zafer Partili danışman!
Haberler / Politika
4 Temmuz 2023 Salı 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi'nin gençlik yapılanması Ayyıldız Hareketi'nin eski kurucu Genel Başkanı Gökşen Anıl Ulukuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı oldu.

Gökşen Anıl Ulukuş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun takdir ve tensipleriyle, CHP Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Spor Kurulu Başkanlığı görevine ise Demirhan Şerefhan atandı. CHP'den yapılan yazılı açıklamada, Kenan Nuhut'un 19 Haziran'da vefat etmesiyle boşalan CHP Spor Kurulu Başkanlığı görevine Demirhan Şerefhan'ın getirildiği belirtilerek, "Önceki dönem CHP Spor Kurulu Başkan Vekili olan Şerefhan, spor camiasının yakından tanıdığı bir isim" denildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Buca'lı
5 Temmuz 2023 Çarşamba 15:35
Izmir de bir ilçeye belediye başkanı olarak atanır garanti...
Vatandaş
5 Temmuz 2023 Çarşamba 08:28
Geçen hezimet yaşanan cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Ateş adı ile oy alınmak istendi sonuç sıfır oldu şimdi de Çatlı'nın arkadaşı ile ne yapmak istiyor genel başkan Kılıçdaroğlu acaba? Bu partinin ocağında nice yararlı üyeleri vardır ama onları parti merkezinde özel güvenlik görevlisi olarak görev verilmiyor atanmıyor diyecek bir şey boş boş yorum yazıyoruz kime neye acaba?
Partili
5 Temmuz 2023 Çarşamba 00:24
Sayın genel başkan Kılıçdaroğlu,yirmibeş yıldır parti üyesiyim,bu atadığınız danışmanlar ordusu biz CHP üyesiyiz diyerek her türlü şiddet ile karşılaştık,artık bu yeni danışman sayesinde daha rahat olacak parti üyeleri pes doğrusu bu ne yaaa...
Az Bilmiş
4 Temmuz 2023 Salı 21:39
Çocuğu kandırmış. İhtiyar kurt.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz