Ege'de Son Söz

CHP'den elektrik dağıtım firmasına tepki: Üstünün kapanmasına izin vermeyeceğiz!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Alsancak'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili, "Herkes bilsin ki, “bu işin fıtratında var” deyip, bu olayın üstünün kapanmasına izin vermeyeceğiz" dedi. 
CHP'den elektrik dağıtım firmasına tepki: Üstünün kapanmasına izin vermeyeceğiz!
Haberler / Politika
13 Temmuz 2024 Cumartesi 21:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak semtinde İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz'in sağanak yağıştan kaçarken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine dair açıklamada bulundu. 

Yaşanan faciadan dolayı üzüntü duyduğunu ve olayın üstünün kapatılmasına izin vermeyeceklerini belirten Aslanoğlu, "İlk tespitler, İzmir’de iki insanımızın elektrik akımına  kapılarak hayatlarını kaybettikleri olayın, elektirik firmasının basit bir onarımıyla ve izolasyonu güçlendirmesiyle önlenebileceğini ortaya çıkardı.  Bu detay hem denetlemedeki eksikliği hem de yüksek karlar elde eden özel elektrik dağıtım firmalarının insan sağlığına ne kadar değer verdiğini gözler önüne serdi.  Herkes bilsinki, “bu işin fıtratında var” deyip, bu olayın üstünün kapanmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Izmır'li
15 Temmuz 2024 Pazartesi 09:54
Izmir her zaman CHP destek veriyor ama basiretsiz yöneticiler milletvekilleri belediye başkanları atama ile kadroları işgal ediyor izmir'e hiçbir yararları yoktur demekki insanlar layık olduğu şekilde yönetilir....
secmen
14 Temmuz 2024 Pazar 21:21
Hemen herseyin üstüne atlamakla olmuyor Bilirkişi 2 tarafı da suçlu bulmuş...igneyi biraz da kendinize batırın ya..2 pırıl pırıl genç gitmiş...
Toplu taşıma , Belediyenin asli görevi değil mi .
13 Temmuz 2024 Cumartesi 22:09
İZTAŞIT- Özel halk otobüsü ( İzmir çevre ilçe toplu ulaşımını özelleştirme projesi ) Özelleştirme kazanç odaklı olduğundan yatırımlarda buna göre şekilleniyor . İzmir çevre ilçelerindeki belediye otobüsleri ( ESHOT ) tamamen hizmetten çekilerek , toplu ulaşım. neden özelleştiriliyor .

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz