Ege'de Son Söz

Özel'den İzmir'deki faciayla ilgili 'parti' vurgusu: Sorumlular en ağır cezayı almalı!

CHP Lideri Özgür Özel, İzmir Alsancak'ta meydana gelen elektrik akımı yüzünden 2 kişinin öldüğü faciayla ilgili açıklamada bulundu. Özel, "İçimizi parçalayan görüntüler hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır. Yürüyen adli ve idari soruşturmaları yakından takip ediyoruz. Bir daha benzer acılar yaşanmasın diye tüm soruşturmalar titizlikle yürütülmeli ve tüm sorumlular hesap vermelidir" dedi. 
Özel'den İzmir'deki faciayla ilgili 'parti' vurgusu: Sorumlular en ağır cezayı almalı!
Haberler / Politika
13 Temmuz 2024 Cumartesi 20:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- İzmir'de dün etkili olan sağanak sırasında İnanç Öktemay (44) ve Özge Ceren Deniz'in (23) yağmurdan kaçarken elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybetmişti. 

Yaşanan facia sonrası soruşturma başlatılırken, vatandaşlar ve siyasiler duruma tepki gösterdi. 

CHP Lideri Özgür Özel de 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik akımı faciasına dair açıklamada bulundu. Özel, "21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor. İçimizi parçalayan görüntüler hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır" dedi. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özel şu ifadeleri kullandı:

İzmir'de dün yaşanan sağanak yağışta elektrik akımına kapılarak yaşamlarını yitiren Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor.

İçimizi parçalayan görüntüler hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır.

Yürüyen adli ve idari soruşturmaları yakından takip ediyoruz. Bir daha benzer acılar yaşanmasın diye tüm soruşturmalar titizlikle yürütülmeli ve tüm sorumlular hesap vermelidir. 

Sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Partili
15 Temmuz 2024 Pazartesi 09:57
Sayın genel başkan Özel Ankara'dan ve mitinglerden verdiğiniz mesaj ve direktifleri dinleyenler var ama tövbe yerine getiren hiç yoktur boşuna büyük kongrede olduğu gibi ahkâm kesmeyin inandırıcılığı yoktur.
secmen
14 Temmuz 2024 Pazar 21:28
Karsiyakada kaldırımları çukura basıp düştüm Dizim parçalandı kolum çürüdü Dizimde ki yara izi 2 aydır geçmedi...Kaldırımlarda ve sokaklarda can güvenliğimiz yok..Heryer delik desik.Il başkanı hala konuşuyor Sorumlu olan kişilerin partisi olmamalı.. İl başkanını uyarınız lütfen.. 2 pırıl pırıl yavrumuz gitmiş...çok yazik
Seferihisar'lı
13 Temmuz 2024 Cumartesi 22:38
Yazıklar olsun, bir de iktidara talipler...
ANKARA
13 Temmuz 2024 Cumartesi 21:29
Buyuksehir Zabitalari Saklanmaya Devam Etsinler... Yarin da Biri Kaldirima Takilir Oburu Kaldirimdaki Dondurma Dolabina Carpar... Oburu de Seyyar Satici Tarafindan Bicaklanir... Saklansin Zabita Saklansin...
ANKARA
13 Temmuz 2024 Cumartesi 21:28
Suçlu Kim Midir! Suclu İzmir Buyuksehir Belediyesi,Konak Belediyesi Ve Gediz A.ş 'dir... Sahi Yaaa Zabitalar Nerede Saklanmakta...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz