Ege'de Son Söz

CHP’den Menemen Belediyesi’ne tepki: 300 kişi işten atıldı!

CHP Menemen İlçe Başkanlığı, AK Partili Menemen Belediyesi’nde yaklaşık 300 kişinin iş akdine son verildiğini duyurdu. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, açıklamasında, “31 Mart yerel seçim sürecinde ‘işçi kardeşlerim’  diyerek Menemen sokaklarını arşınlayan Pehlivan seçim sonrası işçilerin ekmeğine göz dikti. Seçimi kazanmak için belediyeyi ‘bankamatik’ memurlarıyla dolduran Pehlivan tasarruf’u işçiden, emekçiden değil bankamatikçilerden yapmalıdır” dedi.
CHP’den Menemen Belediyesi’ne tepki: 300 kişi işten atıldı!
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2024 Salı 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Menemen İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada AK Partili Menemen Belediyesi’nde 300’e yakın çalışanın işten çıkarıldığı bildirildi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Özbey tarafından yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

Bugün Menemen Belediyesi’nde emeğiyle, alın teriyle çalışan yaklaşık 300 kişinin iş akdinin feshedildiğini üzüntüyle öğrendik. İşten çıkarmaların artarak devam edeceği iddialarının doğru olmamasını temenni ediyoruz.

Her meclis toplantısında ‘işçi dostu’ olduğunu iddia eden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan bugün maskesini düşürdü ve işçi kıyımına başladı.

31 Mart yerel seçim sürecinde ‘işçi kardeşlerim’ diyerek Menemen sokaklarını arşınlayan Pehlivan, seçim sonrası işçilerin ekmeğine göz dikti.  Seçimi kazanmak için belediyeyi ‘bankamatik’ memurlarıyla dolduran Pehlivan tasarruf’u işçiden, emekçiden değil bankamatikçilerden yapmalıdır.

İşten çıkarılan emekçiler bilsinler ki, Cumhuriyet Halk Partisi Menemen ilçe örgütü emekçilerin her zaman yanında olacak ve onlarla kol kola, omuz omuza mücadele edecektir.

Aydın Pehlivan’a çağrımızdır,

Menemen için gece gündüz çalışan, alın teri döken işçiler başımızın tacıdır. Bu kıyıma son verin!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

oy için
5 Haziran 2024 Çarşamba 00:11
Kendi meclis üyeleriyle kura çekip başkan oldu işçi aldı burun farkıyla kazandı şimdi işi bitti ve attı öyle mi
29 Mayıs 2024 Çarşamba 08:28
Sizi iş ve makam uğruna kandırdı, işe aldı, seçimi kazanınca da kapıya koydu. Oy verirken iyiydi. Ağlamayın şimdi.
Burak
28 Mayıs 2024 Salı 22:04
Bayraklı'da çıkarılan işçiler hakkında da bu kadar kararlı ve pozitif olsaydı CHP keşke. İnsanları siyasetinize alet ediyorsunuz.Chp si Akpsi hepsi aynı
Bilge
28 Mayıs 2024 Salı 18:36
AKP li belediye başkanının CHP li işçileri işten çıkarmasını anlıyorum. CHP li yeni belediye başkanlarının CHP li belediye başkanından bayrak yarışı olarak aldığı beledilerde CHP li işçileri işten çıkarma yarışını anlamıyorum .
menemenli
28 Mayıs 2024 Salı 18:20
BEKİR İSİMLİ ŞAHIS SEN ADAM MISIN 15 SENELİK ÇALIŞAN VAR ÇIKARILANLARIN ARASINDA EKMEĞİNDE OLAN ADAMI NİYE ÇIKARIYORSUNUZ ALLAHSIZ İBLİSLER
İzmir İçin
28 Mayıs 2024 Salı 17:16
Parlayan yıldız geyiğiyle satıp satıp hizmet yapıyorum adı altında para savurmanın sonucu akp nin zihniyeti
28 Mayıs 2024 Salı 16:12
Menemen İzmir in parlayab yıldızı olacak. Dönem sonunda hep birlikte göreceğiz. Chp nin vaadleri zaten şimdiden unutuldu. Kimse gündeme bile getiremiyor.
HAS İZMİRLİ
28 Mayıs 2024 Salı 15:42
ARKADAŞ MENEMEN KADAR UFAK BİR YERE ZAMANINDA CHP ÜYESİ DİYE BU KADAR FAZLA İŞÇİYİ NASIL SIĞDIRDILAR BU SADECE MENEMEN BELEDİYESİNDE BÖYLE İZMİRİN DİYER İLÇE VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAHİL DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE NE KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINI YEMİŞLER YEDİRMİŞLER EL İNSAF TÜM PARTİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI FAZLALIK BİRTEK PARTİLİ VEYA YAKINI DİYE ALINAN GEREKSİZ İŞÇİLERİ ÇIKARTIP RESMİ KURUMLARIN MAAŞ YÜKÜNÜ AZALTMALI HEMDE BAZI KİŞİLERİN KOLAY YOLDAN MAAŞ ALMASININ ÖNÜNE GEÇMELİ BU SAYEDE BİR KİŞİNİN EN AZ YAPMASI GEREKEN İŞ SAYISI 5-8 İŞ OLMALI Kİ ALDIKLARI MAAŞLARI HAKETSİNLER ÖZEL SEKTÖRDE ONLARIN YAPTIĞI İŞİ YAPANLAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALARINA RAĞMEN ALDIKLARI MAAŞI ALAMIYOR BİRDE ÜSTÜNE ÜSTÜK CUMARTSİ TATİLİ RESMİ TATİL VB. SOSYAL HAKLARDA CABASI YANİ UZUN LAFIN KISASI ÇALIŞANA HERYERDE İŞ VAR ÇALIŞMAYANA BELEŞ İŞ ZAMANI BİTTİ DEMEKTİR. BUYURSUNLAR AYNI MAAŞLARI ÖZEL SEKTÖRDE ALSINLAR ÇALIŞSINLAR AMA NEREDE YAN GELİP YATMAK VARKEN ÖZEL SEKTÖR KAPISINDAN GEÇMEZLER.
liyakat
28 Mayıs 2024 Salı 15:39
ben chp liyim sayın başkan keşke bankamatikcileri konu etmeseydik ÇÜNKÜ KELİN KÖRE DİYECEĞİ YOK
bekir
28 Mayıs 2024 Salı 14:22
gayet dogal chp donemınden alınanların cıkarılması dogaldır bu işe girenler kpss ile mi girdiler torpille mi gird,iler bunu soyleyın sız deyın kı torpilsiz girdiler haklısınız diyelim lakın torpille girdiler malı goturduelr ve sımdı torpil gidince kapı onundeler gayet dogaldır kesınız seslerınızı

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz