Ege'de Son Söz

24 saat geçmeden sorun çözüldü: Çiğli'de sorunlara jet müdahale!

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, incelemelerde bulunduğu Şirintepe Mahallesi’nin çözüm bekleyen altyapı, asfalt yol, park ve yeşil alan sorunu için seferberlik başlattı. Başkan Yıldız, seyir terası için de mahalle sakinlerine söz verdi.
24 saat geçmeden sorun çözüldü: Çiğli'de sorunlara jet müdahale!
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Mayıs 2024 Salı 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla saha çalışmalarını ara vermeden sürdüren Başkan Onur Emrah Yıldız, Şirintepe Mahallesi’nde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Ergün Koç ile birlikte esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Yıldız, mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini dinledi. İncelemeler sırasında vatandaşlardan yoğun olarak gelen altyapı, asfalt kaplama, sosyal ve yeşil alan taleplerini karşılıksız bırakmayan Başkan Yıldız, belediye ekiplerini harekete geçirdi.

ASFALT SORUNU 24 SAATTE ÇÖZÜLDÜ
Ziyaret esnasında 8131. sokakta ikamet eden vatandaşların talepleriyle ilgili çalışmaları anında başlatan Başkan Yıldız, 24 saat geçmeden çözüm bekleyen altyapı ve asfalt kaplama hizmetini tamamladı. Çalışmaların sona ermesinin ardından incelemelerde bulunan Başkan Yıldız’a mahalle sakinleri tek tek teşekkür etti.

MEVCUT PARKLAR YENİLENECEK
Şirintepe Mahallesi 8156. sokakta projelendirilecek yeni çocuk parkının yanı sıra mahalledeki mevcut parkların çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmaları da periyodik olarak yapılacak. 8134/2. sokakta bulunan parka çim tohumu ekilecek, oyun grupları onarılacak, banklar yenilenecek ve kamelya yerleştirilecek. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine, fizibilite hazırlıkları tamamlandıktan sonra 8133/2. sokakta da seyir terası çalışmalarına başlanacak.

BAŞKAN YILDIZ: “YENİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRACAĞIZ”
Çiğlili vatandaşların keyifle ve güvenle sosyalleşebileceği yeni yaşam alanlarını kente kazandıracaklarını belirten Başkan Yıldız, “Bu zamana kadar yeterince hizmet ulaşmamış mahallelerimiz öncelikli olmak üzere tüm ihtiyaçları gidereceğiz. Yeni yaşam alanları kazandıracağız. Hali hazırda var olan ancak yıpranan ve eskiyen parklarımızı yenileyeceğiz. Çiğlili komşularımız rahat bir nefes almak ve sosyalleşmek istediklerinde başka mahallelere veya ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Şirintepe ziyaretimizde bu eksikleri tespit ettik. Altyapı ve asfalt yol sorununu 24 saat geçmeden giderdik. Park ve seyir terası çalışmalarımıza da vakit kaybetmeden başlayacağız. Çiğli’yi her anlamda kendi kendisine yeten bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Müjdat Aksade
29 Mayıs 2024 Çarşamba 11:18
Bakımı yapılmayan park ve bahçeleri düzenlemenin hiçbir anlamı yoktur.Yapilan bütün çim masraflari bir yıl sonra ot olarak geri geliyor.Park bahçe bakımı çok çok kötü
Emine
29 Mayıs 2024 Çarşamba 02:06
Başkanım Harmandalı arsa madurlarının sorunu da çözülecek mi. Dilimizden tırnağımızdan artırıp arsa aldık elimizden kaydı gitti. Lütfen buna da bi çare bulun
Belgin Gacar
28 Mayıs 2024 Salı 23:33
Köyiçi yolu asfalt çalışmaları yapmanızı rica ediyorum
Mithat Akyol
28 Mayıs 2024 Salı 20:01
Başkanim Güzeltepe Şirintepe herşeyi ile bu hizmeti hak ettiğini düşünüyorum.Sizde gezdiniz gördünüz annelerimiz çocuklarımıza şimdiden çok iyi gelecek.
28 Mayıs 2024 Salı 14:23
VALLA BİZİM SORUNUMUZU GÖREN YOK.1 TANE SORUN ÇÖZÜNCE OLMAZ BU İŞLER.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz