Ege'de Son Söz

Abdüllatif Şener'den eleştirilere 'halay'lı yanıt

Seçimde CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesinin ardından istifa eden ve 14 Mayıs'tan sonra Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı sert açıklamalarla dikkati çeken Abdüllatif Şener, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şener, katıldığı bir düğünde halay çektiği görüntüleri paylaşarak, kendisine gelen tepkilere yönelik açıklama yaptı.
Abdüllatif Şener'den eleştirilere 'halay'lı yanıt
Haberler / Politika
18 Haziran 2023 Pazar 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski AK Partili ve son olarak CHP'de 5 yıl siyaset yapan Abdüllatif Şener, 14 Mayıs seçimlerinde aday gösterilmeyince ilk turun ardından istifa etmişti. Şener, ilk seçimde Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söylemiş, ikinci seçimde de geçersiz oy attığını ifade etmişti. Şener'in oy kullandığı sandıktan geçersiz oy çıkmamıştı. Şener'e yönelik çok sayıda kişi eleştiride bulunmuştu.

Şener Twitter hesabından katıldığı bir düğünün görüntülerini paylaşarak, kendisine gelen eleştirilere yönelik şu ifadeleri kullandı:

"İki gündür Mardin Kızıltepe'deyim. Düğünde ve sokaklardayım. Görünen o ki; kendi seçim hatalarını unutturmak için, oy verdin vermedin üzerinden kamikaze saldırıları yapan medya trollerinin halkta karşılığı yok. CHP'yi önümüzdeki belediye seçimlerinde hezimete sürüklüyorlar."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Partili
19 Haziran 2023 Pazartesi 22:15
Adamı davul zurna eşliğinde partiye kayıt yaptılar Bülent Kuşoğlunun ve Faik Öztrak arkadaşları yapacak bir şey yok aslında hepsi gitse...
19 Haziran 2023 Pazartesi 09:02
İnsan onuru için yaşar. Ne kadar yanar dönermişsin abdüllatif efendi. Akepenin içinden doğru düzgün bir tane adam çıkmaz. Hayat bizlere bunu gösteriyor.
Selvi Karabulut
18 Haziran 2023 Pazar 13:28
Benliğindeki insani özellikler yerine başa yerlerde arayışlarla, yamalarla iktidar olmak çok zor; Olsan bile sürdürmen imkansız. .... 7 cb yardımcısı vs. stadyuma müdür bile arayamazsın.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz