Ege'de Son Söz

CHP İzmir’de ikinci zirve tamam… Aslanoğlu: Hedef 30’da 30!

Milletvekilleri zirvesi sonrası açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Birlikte çalışarak yerel seçimde 30 ilçeyi ve büyükşehir belediyesini alacak şekilde çalışmalarımızı hep birlikte planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
CHP İzmir’de ikinci zirve tamam… Aslanoğlu: Hedef 30’da 30!
Haberler / Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 15:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de Cumartesi mesaisi Milletvekilleri zirvesi ile devam etti. Portekiz Sinegog’unda bir araya gelen CHP İzmir Milletvekilleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve  CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası ise CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu basın mensuplarına  açıklamalarda bulundu.

HEP BİRLİKTE PLANLIYORUZ
Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aslanoğlu, “Bugün sabah belediye başkanlarımızla değerlendirme toplantısı yapmıştık. Şimdi de milletvekillerimizle birlikte yaklaşan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarımızı planlamak ve bir önceki genel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya geldik. Yol haritamızı yavaş yavaş belirliyoruz hep birlikte. Birlikte çalışarak yerel seçimde otuz ilçeyi ve büyükşehir belediyesini alacak şekilde çalışmalarımızı hep birlikte planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Kongre sürecinin masaya gelip gelmediği yönündeki soruya da yanıt veren Aslanoğlu, “Kongre sürecini de tabii ki ele alıyoruz. Sağlıklı bir şekilde kongre süreçlerini tamamlayıp kurultay sürecine kadar İzmir'in birlik-beraberlik içinde gitmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

TABİİ Kİ SÖYLEM KUCAKLAYICI LİSTE
İlçe başkanlığı seçimlerinde ‘tek liste’ söylemlerine de açıklık getiren Aslanoğlu, “Seçime gidilmesini savunuyoruz. Bu olabiliyorsa hep beraber, herkesi kucaklayıcı tek listedir. Eğer iki liste çıkarsa kardeşçe birbirimizi kırmadan, dökmeden, birbirimize yanlış kelimeler sarf etmeden bu süreci tamamlamak gerek. Yani bu cümleyi böyle sanki ilk kez bir il başkanı sarf ediyormuş gibi ‘çok ilginç’ demek doğru değil. Tabii ki böyle olacak yani.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Vatandaş
18 Haziran 2023 Pazar 21:23
Genel merkez kırk yamalı bohça gibidir atama ve atayanlar top yekun bu partiden gitmediği sürece hiç bir şey olmaz...
VATANDAŞ
18 Haziran 2023 Pazar 19:15
Bi tarafınız açıktamı kaldı...Yazıklar olsun valla billa aklımızla alaymı ediyorsunuz? Sizin hakkınızdan; pazartesi,salı,çarşamba,perşembe ve cuma akşamları FATİH PORTAKAL gelsin...
Objektif
18 Haziran 2023 Pazar 02:54
Sokaktaki vatandaşlara bu resimdekileri tanıyormusunuz diye bir sorsak sizce kaç kişi evet tanıyoruz derler acaba? Hiç biri İzmirli değil, hiç biri İzmir'in sorunlarını, yollarını, caddelerini dahi bilmiyorlar! Hepsi İzmir'i çantada keklik gören Genel merkez ağalarının kankileri.. 30 da 30 derken Siz ne yiyip ne içiyorsunuz, neyin kafasını yaşıyorsunuz ?? Bu zihniyet ve bu kafa ile İzmir'de birçok ilçeyi kaybedeceksiniz... Sizi gidi çantada keklikçiler sizi İzmirlilerin aklı ile dalga geçmeyin... İzmir çantada keklik değil.. Sizlere de oy YOK...
İzmirli
18 Haziran 2023 Pazar 00:24
Anca izmire bu hedefi koyabilirsiniz zaten.
zeyno
17 Haziran 2023 Cumartesi 23:50
İyi parti olmadan 15 bile zor, anlaşın ittifak şart.
Az Bilmiş
17 Haziran 2023 Cumartesi 21:28
Haberi okudum. Ya sizler ne modelsiniz. Toplantıyı PORTEKİZ SİNEGOĞ'' unda yapmışsınız. İzmir''de başka bir mekân bulamadınız mı. Aklınıza hiç bir yer gelmedi mi. Sizler bu toprakların insanları değil misiniz. O gözlüklü ATATÜRK'' e "KEMALİZ IRKÇILIKTIR" diyen mi acaba önerdi burasını. Bu SİNEGOĞ yeri Yahudi ve İsrail terminolojisidir. Yaptığınız her hamle, davranış bu toprakların insanı olmadığınızın İSPATIDIR.
Vatandaş...
17 Haziran 2023 Cumartesi 20:05
Daha izmirle ilgisi olmayan hatta parti ile ilgsi olmayan insanları seçtirdiniz nasıl olacak bu işler...
İZMİRLİ
17 Haziran 2023 Cumartesi 20:01
Boşuna uğraşmayın bakmayın izmirdeki oyunuza yerelde tam tersi olacak...
izmirli
17 Haziran 2023 Cumartesi 18:21
İZMİRLİLER ÇANTADA KEKLİK NASILSA..3O DA 40 TA OLUR BU GİDİŞLE...
Selvi Karabulut
17 Haziran 2023 Cumartesi 17:45
30 da 30 hımfff....

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz