Ege'de Son Söz

AK Partili Kaya 'müsterih olun' dedi… 'CHP Zihniyeti başaramayacak!'

Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Buca Cezaevi planları ile ilgili açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya "Herkes müsterih olsun, hem yapmaz hem yaptırmaz bu CHP zihniyeti başaramayacak!" dedi.
AK Partili Kaya 'müsterih olun' dedi… 'CHP Zihniyeti başaramayacak!'
Haberler / Politika
20 Temmuz 2023 Perşembe 13:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca cezaevi alanı için ortaya çıkan bu son gelişmeleri değerlendirdi. 

AK Partili Kaya sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Yıkılmasını istemediler, dava açıp engellemek istediler. Yıktık ve kaldırdık! AVM yapmak istediler, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla vatandaşın kullanımına açtık. Karşı çıktılar, dava açtılar. Herkes müsterih olsun, hem yapmaz hem yaptırmaz bu CHP zihniyeti başaramayacak” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

21 Temmuz 2023 Cuma 08:51
yahu 21 senedir söylüyoruz. bu akepeden cacık olmaz diye. verdiniz oyları ekonominin halini görüyoruz. birde böyle tuhaf tuhaf konuşmuyorlar mı?
Oğuz Kaan
21 Temmuz 2023 Cuma 03:56
Doğaya ve yeşile düşmanlık AKP’nin en sevdiği hareketler.
Jale
20 Temmuz 2023 Perşembe 23:44
Bu Akp izmir den uzak dursun aman nerede rant varsa bunlarda var
Ergün Tasdemirel
20 Temmuz 2023 Perşembe 20:46
Sayin vekil,AVM yapmak sizin işiniz diye biliyoruz.Adam,tamamen halka acik yesil alan olmali diye bas bas bagiriyor.Sizde biraz anlama problemi var galiba...
gazo
20 Temmuz 2023 Perşembe 19:15
Hayatın yalan dolan
Mustafa MOROĞLU - Buca
20 Temmuz 2023 Perşembe 18:49
Mahkeme kararı ne yönde 'Tamamı yeşil alan kalmalı' diyor.. Buca halkının da istediği bu.Hani siz Yeşil alana karşı değildiniz sn.KAYA, ne oldu rant anlayışınıza dur mu dedi mahkeme, bir de İzmir halkı kelime oyunları ile ,yaratmak istediğiniz algıya bugüne kadar kanmadı, bundan sonra da kanmaz.Eğer gerçekten samimi iseniz Mahkemenin yeşil alan kararına sahip çıkarsınız İzmir'liler de sizi alkışlar..bari size oy veren yüzbinlerce İzmir'linin hakkına sahip çıkın yeşil alan kalmasını destekleyin, size oy verenler haklarının korunması için sizi vekil yaptılar,haklarının ranta kurban edilmesi için değil, inanın kafanızın içinde gezen düşünceleri daha siz leb demeden İzmir'li anlıyor bu nedenle boş sözlerle milletle dalga geçmeyin,rant bekleyenlere umut vermeyin..
İzmirli
20 Temmuz 2023 Perşembe 16:39
Buranın yeşil alan olmasını mı başaramayacak ?
Erca
20 Temmuz 2023 Perşembe 15:57
O bölgenin yeşil alan olarak istenmesi chp zihniyetisiyse yaşasın o zaman chp zihniyeti. Hala Avm den bahseden bir siyasetçinin aklımızla bu kadar alay etmesi insanı gerçekten kahrediyor.
Ağam bizimle eğleniy
20 Temmuz 2023 Perşembe 15:34
Bu adam şaka gibi! Yahu kim yıkılmasın dedi? İnsanlar park olsun diyor, siz apartman. Buca'da yeni bir Hasanağa Bahçesi benzeri bir yer olsa daha iyi olmaz mı? Zaten en yoğun ilçeye yeni binalar yapmanın Buca'ya ne faydası var? O zaman Şirinyer Parkı'nı da yıkalım, apartman yapalım.
Sabriİzmir
20 Temmuz 2023 Perşembe 14:48
İnsanın yüzüne bakarak yalan söylemek !!!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz