Ege'de Son Söz

AK Partili Kaya'dan CHP'li Taşkın'a Merdan Yanardağ çıkışı: Terörist başı ile aynı kafada!

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın'ın Gazeteci Merdağ Yanardağ'ın tutuklanması paylaşımına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan 'Terörist başı ile aynı kafada!' çıkışı geldi.
AK Partili Kaya'dan CHP'li Taşkın'a Merdan Yanardağ çıkışı: Terörist başı ile aynı kafada!
Haberler / Politika
27 Haziran 2023 Salı 21:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın'ın TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanması ile ilgili yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. 

CHP'li Taşkın'ın bebek katili Öcalan sevicisini savunduğunu ifade eden AK Partili Kaya "ynı kafada olduğu için terörist başına yapılan övgüye basın özgürlüğü diyor. Yazıklar olsun!" dedi. 

AK Partili Kaya'nın paylaşımı şu şekilde:

3 ay önce gelip “İzmir’de karşılığım olduğunu gördüm” diyen CHP “İzmir” milletvekili ! Atatürk’e hakaret ettiğini biliyorduk. Şimdi, bebek katili Öcalan sevicisini savunmuş. Aynı kafada olduğu için terörist başına yapılan övgüye basın özgürlüğü diyor. Yazıklar olsun!

TAŞKIN: ÖZGÜR BASIN SUSMAYACAK
CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın sosyal medya hesaplarından " Kibir, tahammülsüzlük ve üstünlerin hukuku yine bir gazeteciyi hedef aldı. Üstelik kendisine atılan çamur tamamem mesnetsiz olduğu halde. Ne yaparsanız yapın özgür basın susmayacak." paylaşımı yapmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Vatandaş
27 Haziran 2023 Salı 22:14
Türkiye'de 15 temmuz darbesini planlayan ve yerli işbirlikçileri FTÖ terör örgütü ile iltisakli bir çok hain yakalandı görevlerine son verildi hatta her gün yeni gizli üyeler enseleniyor,Kemalizm ırkçılıktır diyen ve FTÖ örgütünün yayınlarında yazı yazan ne yazık ki TBMM gönderildi eskileri temizlenmeden yenileri gitti,Amerika FTÖ terör örgütünün başını ülkeye iade etmiyor,ülkede hala birçok terör örgütü ile iltisakli kişiler kendilerini gizleyerek görev yapıyor bunların acilen tespit edilip der derst edilmelidir...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz