Ege'de Son Söz

Tüm üyelere toplu mesaj: Yeni tüzük için görüş istendi

CHP, “değişim” süreci kapsamında 1 milyon 300 bin üyesine mesaj göndererek yeni tüzük için görüş istedi. CHP kurmayları, ilçe kongrelerinin tamamlanacağı 10 Eylül’e kadar gelen verilerin analiz edilerek kurultayda taslak olarak görüşüleceğini söyledi.
Tüm üyelere toplu mesaj: Yeni tüzük için görüş istendi
Haberler / Politika
27 Haziran 2023 Salı 08:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; tüzük çalışmaları kapsamında partinin 1 milyon 300 bin üyesine, yeni dönemde tüzüğün nasıl olması gerektiğine ilişkin fikirlerini almak için mesaj gönderildi. Ayrıca eski ve yeni dönem Parti Meclisi üyeleri ile Merkez Yönetim Kurulu üyelerinden de fikirleri istendi.

CHP kurmayları, “Kongre süreçlerimizin tamamlanacağı 10 Eylül’e kadar tüzük için görüş ve önerileri toplayacağız. Ayrıca ilçelerde tüzük komisyonu kurulacak ve onların da görüşleri alınacak. Bunun sonunda tüm verileri analiz edeceğiz. Dünya örneklerini de inceleyeceğiz. Bir taslak hazırlayacağız. Bu taslağı kurultayda görüşeceğiz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Düz Partili
27 Haziran 2023 Salı 16:06
Alevere dalevere kendileri çıkar torbadan onun için öndeyiz kazandık ekibi genel merkezde şeytan papucu dikiyorlar değişen birşey olmaz...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz