Ege'de Son Söz

AK Partili İnan'dan Soyer'e hayati tesis için 'gizemli' mesaj: Yakında vaziyeti öğrenirsin!

AK Partili Eyüp Kadir İnan, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in Körfez paylaşımına Çiğli Atıksu Tesisi ile yanıt verdi.
AK Partili İnan'dan Soyer'e hayati tesis için 'gizemli' mesaj: Yakında vaziyeti öğrenirsin!
Haberler / Politika
5 Ekim 2023 Perşembe 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ -  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir Körfezi ile ilgili "Koku sorununu bitireceğiz dedik bitirdik. İç Körfez'de yüzeceğiz dedik, ona da az kaldı. Mordoğan Atıksu Arıtma Tesisi ve Deniz Deşarj Hattı'yla yüzülebilen körfeze bir adım daha yaklaştık." paylaşımına AK Parti'den yanıt geldi. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Başkan Soyer'in paylaşımını RT ederek Çiğli Atıksu Tesisi'ne dikkat çekti. 

AK Partili İnan'ın paylaşımı şu şekilde:

Çiğli Atıksu Tesisinin durumundan haberdar olmadığımızı sanma. Yakında zaten tüm İzmirliler öğrenecek. Yurtdışı tatiline denk gelmezse sen de vaziyeti öğrenirsin.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Turan
6 Ekim 2023 Cuma 13:19
Yakın zaman da zaten gidecek chp ama bıraktığı yıkım 30 sene kalkmaz yerinden izmir berbat görmezden gelenler de şak şak cı onlarda biliyorlar ne kadar berbat olduğunu ama hak hukuk guguk devam ediyorlar kılıçtaroglu gibi kola kutusu nu koysan kazanırsın dediler ters geldi genelbaskanlari
6 Ekim 2023 Cuma 12:50
Sürekli büyük harflerle yazan trol arkadaşım, sen CHP'li değilsin. Bırak bu işleri.
murat
6 Ekim 2023 Cuma 09:01
20 yıldır Ödemiş, Kiraz Torbalı yolu bitmedi.
Yav he he
6 Ekim 2023 Cuma 03:01
Aslan haklısın. Bize de 800 milyona dinozor parkı yapacak AKP'li başkan lazım. Ulan sanki AKP'li belediyelerin yönettiği şehirler Londra-Paris-Barcelona. 30 sene yönetilen İstanbul'da deprem olsa toplanacak meydan yok. Binalar çürük, trafik bitik. Su sorunu var. Var da var. Niye çözmediniz?
Bülent Işık
5 Ekim 2023 Perşembe 20:57
aslan parçası açlık sınırı 13 bin lira,yoksulluk sınırı 40 bin lira,asgarî ücret 11 bin 250 lira,en düşük emekli maaşı 7500 lira yine iktidar değişmiyor. Gecekondu derken imar affını ve imar barışını çıkaranları sorgulayacaksın. Ilk imar affını çıkaran Demokrat Parti.
İZMİRLİ
5 Ekim 2023 Perşembe 20:48
ATATÜRKÜ SEVMEK İLE AKP YE OY VERMEMEYİ AYNI SANAN HEMŞEHRİLERİM..ATAMA CANIM FEDA AMA YERELDE BAŞARIZ OLAN BİR PARTİYE OYUMU ASLA VERMEM ADI CHP OLSADA..OYUM AKP YE BU SEÇİMDE..
Ergün Tasdemirel
5 Ekim 2023 Perşembe 19:49
Sayin vekil,röportajlarinda hic,hayat pahaliligi,enfladyon,işsizlik gibi,ulkemizin hayati konularinda gorüslerini goremefik.Bi zahmet,bu konularada deginde ogrenelim.Varsa yoksa Sayin Soyer...????
aslan
5 Ekim 2023 Perşembe 19:13
HİÇ YORULMAYIN..İZMİR SUSUZ KALDI OY VERDİ KOKTULAR OY VERDİ ULAŞIMDA ÇİLE ÇEKTİLER OY VERDİ YOLSUZ KALDILAR OY VERDİ GECEKONDU SARDI KENTİ OY VERDİ MEGAKÖY OLDU OY VERDİ...YANİ İZMİRLİ ACI ÇEKMEYİ SEVİYOR...BÜLENT IŞIKADA MAYDONOZ ALIN DERDİ YOK BAŞKA...
Projeler tatile mi çıktı?
5 Ekim 2023 Perşembe 17:46
20 yıllık tesis; ne olmuş, eskimiş mi? 2011'de temeli atılan, yaklaşık 700 milyon harcanan ancak hiçbir şey yapılmayan İzmir Kuzey Ege Limanı ne oldu? Tatile mi çıktı? Taaa 2011'den bu yana limanla beraber Kemalpaşa Lojistik Köy, bu köye Alsancak üzerinden ulaşımı sağlayacak Halkapınar-Otogar-Kemalpaşa tren hattı ne zaman yapılacak? Bu hat, liman ve köy sayesinde İZBAN hattından yük trenlerinin de çıkarılmasının planlandığını kaç kişi biliyor veya bu beyefendi biliyor mu? Hiç bunlar ne oldu diye takip etmiş, sormuş mu? Vekillik belediye eleştirmek midir?
Sabriİzmir
5 Ekim 2023 Perşembe 17:20
Bu yeni vekilde pek bi bitirim !!!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz