Ege'de Son Söz

Zehir evine şafak baskını... Cephanelik çıktı!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele gerçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.
Zehir evine şafak baskını... Cephanelik çıktı!
Haberler / Güncel
24 Mayıs 2024 Cuma 08:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki bir adreste çok sayıda silah bulunduğu ve uyuşturucu madde ticareti yapıldığı yönünde bilgi aldı.

Bunun üzerine, söz konusu adresi teknik ve fiziki takibe alan polis, yapılan çalışmalar sonrasında savcılık talimatı ile adrese saat 05.00 sıralarında baskın düzenledi. Polis ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına alırken, adreste yapılan aramada 6 ruhsatsız tabanca, 1'i dürbünlü olmak üzere 2 pompalı tüfek, 7 kartuş, 92 fişek, 1 hassas terazi, 222 gram metamfetamin, 40 gram esrar, 1 muşta, 2 sustalı bıçak, ayrıca suçtan elde edildiği düşünülen 2 bin 550 euro,100 dolar, 3 bin 95 TL ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından polis otosuna bindirilen A.M., A.Ç. ve S.Ö. emniyete götürüldü. Şüphelilere emniyette yapılan sorguda, A.Ç.'nin uyuşturucu va uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama, kadına karşı basit yaralama, uyuşturucu madde satın alma ve bulundurma gibi hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası olduğu ve arandığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.M. adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 2 şüpheli ise tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

24 Mayıs 2024 Cuma 11:56
Chp nin olduğu yerde her pislik olur.
VATANDAŞ
24 Mayıs 2024 Cuma 08:15
Israrla ve inatla söylüyorum İzmir adeta bu ve benzer çetelerin üssü haline geldi. Bir baba olarak inanılmaz endişe duyuyorum bu durumdan. Bu sürdürüle bilir bir durum değildir. Mutlaka çözüme kavuşturulmalıdır.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz