Ege'de Son Söz

Volkan Demirel: Christian Atsu'dan haber yok

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından enkaz altında kaldığı belirtilen ve dün yaralı olarak kurtarıldığı iddia edilen Christian Atsu'dan haber alınamadığı açıklandı.
Volkan Demirel: Christian Atsu'dan haber yok
Haberler / Spor
8 Şubat 2023 Çarşamba 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, futbolcudan haber alamadıklarını ifade ederek "Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ganalı futbolcu Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut’tan henüz haber alamadıklarını açıkladı.

Spor Arena'ya konuşan Demirel, "Lütfen emin olmadan o kurtuldu, bu kurtuldu diye yazılmasın. İnsanların aileleri var, umutlar üzüntüler, acılar artıyor" dedi.

Demirel, "Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım. Çok zor şeyler yaşadık. Ben varım diye, inanıp gelen insanları incecik aralıktan, havanın bile zor geçeceği bir aralıktan çıkardık, çok şükür hepsi kurtuldu. İnsanlar gece gündüz çalışıyor, inşallah ikisi de kurtarılacak. Bütün takım ailelerine sığındı. Bilgi geldikçe ben her şeyi paylaşırım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Hürriyet muhabiri Süleyman Arat, Hatayspor yöneticileri Mustafa Özat ve Selçuk Akıllı ile 4 saat boyunca 10 kez arka arkaya telefonla konuştuğunu, hiçbirinde Atsu’nun kurtulduğunu teyit ettiremediğini ifade etti.

Kulüp doktoru Kahveci: Atsu ve Taner ağabey bulunamadı kabul ediyoruz
Hatayspor Kulüp Doktoru Gürbey Kahveci ise  Muhammet Duman'a yaptığı açıklamada, "Dörtyol Hastanesi'ne kaldırıldı" diye haber gelince özellikle gidip baktık ama yok. Şu an Taner ağabey ve Cristian Atsu'yu bulunamadı kabul ediyoruz maalesef" ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz