Ege'de Son Söz

Ünlü oyuncu gözaltına alındı!

'Creed' filminin üçüncü serisinde başrolde yer alan ABD'li oyuncu Jonathan Majors, tartıştığı kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Ünlü oyuncu gözaltına alındı!
Haberler / Magazin
26 Mart 2023 Pazar 23:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'li oyuncu Jonathan Majors, tartıştığı kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. New York Polis Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada, ünlü oyuncunun "30 yaşındaki kadınla tartışma yaşadığı" bildirildi.

Açıklamada, "Mağdur, saldırıya uğradığını polise bildirdi ve yetkililer, 33 yaşındaki adamı sorun yaşamadan gözaltına aldı" ifadesi kullanıldı.

Saldırıya uğradığı öne sürülen kadının başından ve boynundan hafif yaralandığı, an itibarıyla hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

'KİMSEYE HİÇBİR YANLIŞI OLMADI'
Jonathan Majors'ın menajerliğinden basına "Kimseye hiçbir yanlışı olmadı. Suçsuzluğunu kanıtlamak için elimizden geleni yapıyoruz" açıklamasında bulunuldu.

Oyunculuğa 2011'de başlayan ve 2017'de 'When We Rise' dizisindeki rolüyle tanınan Jonathan Majors, 'White Boy Rick', 'The Last Black Man in San Francisco' ve 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' filmleriyle ün yaptı.

Jonathan Majors, en son bu yıl vizyona giren 'Creed III' filminde ana karakter Adonis Creed'in çocukluk arkadaşını ve yıllar sonra ringde meydan okuduğu 'Damian' karakterini canlandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz