Ege'de Son Söz

Tutanak ortaya çıktı... İnönü Mahallesi seçimlerine itiraz!

CHP Karşıyaka'da İnönü Mahallesi’nde yapılan mahalle delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiası ile seçim sonuçlarına itiraz edildi. Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ikamet ettiği ve delege seçildiği mahalle olma özelliği taşıyan İnönü Mahallesi seçimleri için gözler İlçe Örgütü yapılan itirazı reddetti.
Tutanak ortaya çıktı... İnönü Mahallesi seçimlerine itiraz!
Haberler / Politika
11 Temmuz 2023 Salı 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- CHP’de kurultay sürecinin mahalle delege seçimleri ile başladı. Mahalle delege seçimlerinin ardından süreç ilçe ve il kongreleri ile devam edecek. CHP’nin kalesi olarak tabir edilen İzmir’de ise mahalle delege seçimlerine ilgi oldukça yoğun…

CHP’nin oy potansiyelinin oldukça yüksek olduğu ilçelerden olan Karşıyaka’nın İnönü Mahallesi’nde ise delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiaları ortaya atıldı. Mavi ve beyaz listenin rekabete girdiği mahallede seçimi mavi liste kazanmıştı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da mavi listeden delege olduğu seçimde oy kullanmaması gereken 5 kişinin oy kullandığı, hazirun listesine 15 kişinin eklendiği iddiaları ile ilgili seçime itiraz edildi. Yapılan itiraz reddedildi.

SONUÇLAR İÇİN TUTANAK TUTULDU
Diğer yandan yapılan itirazların seçimin bitip sonucun tasdik edilerek tutanağa alınamasının ardından ilerleyen saatlerde yapıldığı aktarıldı. Tutanakta İl Yönetimi’nden Sedredil Cokuner, Tayfun Çetin, Çiğdem Beytorun ile Ceren Leyla Gür Önalan’ın imzalarının olduğu görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Delege
11 Temmuz 2023 Salı 22:11
Bu delege seçimleri üyeleri daha da parça pinçik yapıyor kazananlar sanki iktidar olmuş gibi şımarık kayıp edenler parti düşmani olarak görülüyor il ve ilçe başkanlarını üyelerin seçmesi gerekir,belediye başkanlarını parti üyeleri tarafından oylanması gerekir dayatma ve atama belediye başkanları ile seçime gidilirse birilerinin değirmenine su taşıdığını biliyoruz onun için atama değil parti üyelerinin oyları ile tespiti edilmelidir...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz