Ege'de Son Söz

Teknik direktör konuştu... Kaf - Kaf'ta hedef şampiyonluk!

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 3Gen Holding Elazığspor'la golsüz berabere kalmasına rağmen maç fazlasıyla liderliğini sürdüren Karşıyaka'nın teknik direktörü Ersin Aka, "Bu takımı bu oyuncular şampiyon yapacak, inşallah hep birlikte camiamızla birlikte şampiyonluğu kutlayacağız." dedi.
Teknik direktör konuştu... Kaf - Kaf'ta hedef şampiyonluk!
Haberler / Spor
30 Ekim 2023 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Aka, yaptığı açıklamada, Elazığspor karşısında maçın ilk yarısında çok kötü bir performans sergilediklerini, rakiplerinin daha iyi bir oyun ortaya koyduğunu belirtti.

Son 2 haftada sadece 1 puan almaları nedeniyle bir avantajı kaçırdıklarını bildiren Aka, şöyle konuştu:

"Lig uzun bir maraton ve bu tip düşüşler olabilir. Şu an ilk 6 içinde olan takımlardan sadece Efeler ile oynamadık. Turgutlu dışındaki tüm takımları yendik. Biz bu ligin en iyi kadrosuna sahip ekibiyiz. Doğru oyunu oynayamadığımız zamanlar oluyor. Bunları kazandığımız, lider olduğumuz ilk 5 maçta da yaşadığımız zamanlar oldu. Ancak biz eksiklerimizin her zaman farkında olduk ve bununla ilgili sürekli gerekli açıklamaları yapıyorum. Bu eksiklerin telafisi için oyuncularımızla birlikte çok ciddi bir çalışma yapıyoruz. Oyuncularımın istek ve arzusunda bir problem yok."

Aka, son 4 haftada sahada iyiyi de kötüyü de gördüklerini belirterek, "Bunu yapan bu takım ve oyuncular, biz onlara güveniyoruz. Ligi verilecek bu ara ile hem oyunsal hem de mental olarak iyi duruma geleceğimize eminim. Umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Benim camiadan beklentim, hiçbir oyuncuyu iyi ya da kötü olarak ötekileştirmeyip hepsine destek olmalarıdır. Bu takımı bu oyuncular şampiyon yapacak, inşallah hep birlikte camiamızla birlikte şampiyonluğu kutlayacağız." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

izmir'li
30 Ekim 2023 Pazartesi 13:11
son 10 dakika oyuna girip hiç bir varlık gösteremeyen profesyonel dediğiniz adamları bırakın düne kadar alt yapıdan gelip takımı ayakta tutmaya çalışan gençlere sahip çıkın. doğru düzgün bir atak organizasyonu yok bir takım oyunu yok 90 dakika geride top çeviriyorsunuz hızlı kontraya çıkacak adam yok.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz