Ege'de Son Söz

Tahir Şahin yuvaya geri döndü!

Menemen eski Belediye Başkanı Tahir Şahin, ayrıldığı partisi olan CHP’ye geri döndü. Şahin dönüşünü sosyal medya hesabı üzerinden, “Böylesi kutsal bir günde CHP Parti Meclisi’nde alınan karar ile yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyorum” ifadeleri ile duyurdu.
Tahir Şahin yuvaya geri döndü!
Haberler / Politika
26 Eylül 2023 Salı 19:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ – İzmir’in Menemen ilçesinde 4 dönem belediye başkanlığı yapmış olan ve 2019 yerel seçimlerinde partisi CHP’nin adayı Serdar Aksoy’a yönelik eleştirileri nedeniyle ihraç kararının ardından partisin ile yollarını ayıran Tahir Şahin hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Partisinden ayrıldıktan sonra Muharrem İnce’nin liderliğini yaptığı Memleket Partisi’ne giden Şahin, yuvaya yeniden döndü.

‘YUVAYA DÖNMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM’
Partiye dönüş kararı Parti Meclisi tarafından onaylanan Şahin, dönüş mesajını sosyal medya hesabından yayımladı. Şahin, şu ifadeleri kullandı:

Böylesi kutsal bir günde CHP Parti Meclisi’nde alınan karar ile yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu kararda emeği geçen başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Parti Meclis Üyelerimize, MYK üyelerimize, partili yoldaşlarımıza, dostlarımıza ve Menemenli hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Karar partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Mevzu Menemen ise Gerisi Teferruat

AKSOY'DAN SERT ÇIKIŞ: FETÖ DOSYASI NEDENİYLE İHRAÇ EDİLDİ
Şahin'in partiye dönme kararının ardından Menemen gündemi karıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Menemen eski Belediye Başkanı Serdar Aksoy sosyal medya hesabı üzerinden Şahin'e tepki gösterdi.

Aksoy, Şahin'in ihraç gerekçesinin FETÖ dosyası olduğunu iddia ederek, "Menemen eski belediye başkanının tekrar CHP’ye alındığı ile ilgili haberler gündeme düştü. Haberde ilgili şahsın yani Menemen eski belediye başkanının genel merkez aleyhine açıklamalar yapması nedeniyle partiden ihraç edildiği yazmakta. Bu bilgi yanlıştır. Menemen eski belediye başkanının adı FETÖ dosyasında adı geçtiği için partiden ihraç edilmiştir. YDK başkanı UĞUR BAYRAKTUTAN  da bizzat bunun şahididir. Anlaşıldığı kadarıyla son seçimlerde FETÖ’cüleri aday gösteren CHP genel merkezi belediye başkanlığı seçimlerinde de FETÖ’cüleri aday gösterecek. Hodri meydan" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

İzmir'li
27 Eylül 2023 Çarşamba 08:39
Memleket Partisi ne oldu,daha karpuz kesecektik.Konu duygusal olunca gerisi teferruat.
Oğuz Kaan
27 Eylül 2023 Çarşamba 00:19
Serdar Aksoy neden görevinden uzaklaştırıldı?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz