Ege'de Son Söz

Suç makinesi kündeye geldi!

Bitlis'te hakkında uyuşturucu kullanmak ve hırsızlık suçlarından toplam 20 yıl hapis cezası bulunan ve uzun süredir aranan 33 yaşındaki Nesih B., polis memurunun künde tekniğiyle etkisiz hale getirilip yakalandı. Eski güreş sporcusu olan polis memurunun film sahnelerini aratmayan o anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi
Suç makinesi kündeye geldi!
Haberler / Güncel
4 Haziran 2024 Salı 19:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bitlis merkezde güpegündüz film sahnelerini aratmayan bir yakalama sahnesi kaydedildi.

Habertürk Muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, uyuşturucu kullanmak ve hırsızlık suçlarından toplam 20 yıl hapis cezası olan şüpheli Nesih B. polis tarafından uzun süredir aranıyordu.

Önceki gün öğle saatlerinde ailesiyle alışveriş yapan bir polis memuru, erkek kuaföründen çıkan bir kişiyi fark etti. Yüzü yabancı gelmeyen kişinin kim olabileceğini düşünen polis memuru, arananlar listesinde bulunanların fotoğraflarına baktı. Kuaförden çıkan kişinin, listede olduğunu fark etti. Kısa inceleme sonucunda bu kişinin uzun süredir polisin peşinde olduğu azılı suç makinası Nesih B. olduğunu anladı.

Polis memuru, ailesini alışveriş yaptığı markette bırakarak kuaförden çıkarken etrafına şüpheli gözlerle bakan kişinin peşine düştü. Polis memuru dikkat çekmemek için yürüyerek şüphelinin peşine takıldı. Tüm bu anlar güvenlik kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Daha sonra hızlanan polis memuru yakın mesafeye geldiğin de koşarak şüpheliyi güreşçi sporcuların kullandığı künde tekniğiyle yere düşürerek yakaladı.

Film sahnesini aratmayan o yakalanma anları, vatandaşların ilgisini çekti. Bir vatandaşa zarar verildiğini düşünen vatandaşların yaklaşımı üzerine polis memuru “Ben polisim bu aranan suçlu” dedi. Uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından hakkında 20 yıl hapis cezası bulunan ve uzun süredir aranan şüpheli Nesih B., polisin künde hamlesiyle yakalandı. Suç makinesini yakalayan polis memurunun gençlik yıllarında güreş sporcusu olduğu ortaya çıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz