Ege'de Son Söz

Silahı komşusuna doğrulttu... İzmir'de 'moloz' cinayeti!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde oturduğu apartmanın yöneticisi mimar D.E.A. (43) tarafından binanın önündeki molozların kaldırılmaması nedeniyle çıkan tartışmada tabanca ile vurulan oto tamircisi Hüseyin Akıncı (38), yaşamını yitirdi. Akıncı'yı öldüren mimar Duhan Erhan Alşan (43) polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Silahı komşusuna doğrulttu... İzmir'de 'moloz' cinayeti!
Haberler / Güncel
21 Haziran 2024 Cuma 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 21.30 sıralarında 6189/2 Sokak'ta meydana geldi. Hüseyin Akıncı, evini tadilat yaptıran komşusu D.E.A.'dan, apartmanın önüne koyduğu molozları kaldırmasını istedi. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında D.E.A., tabancasını çıkarıp, Akıncı'ya ateş etti. Akıncı, boğazına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Akıncı, kaldırıldığı öze hastanede doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

D.E.A. olayda kullandığı ruhsatlı tabancasıyla birlikte Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. D.E.A.'nın polisteki ifadesinde, "Korkutmak için silahımı doğrulttum, öldürme amacım yoktu. Tabanca ateş aldı" dedi.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMIŞLAR
Öte yandan Akıncı ve D.E.A.'nın geçen hafta da yine molozların kaldırılmaması nedeniyle tartıştıkları ortaya çıktı. Apartmanda oturanlardan Tamer Gazioğlu (60), yaşanan olay nedeniyle üzgün olduklarını belirtip, "İki komşu molozların kaldırılması nedeniyle tartışmış. Geçen hafta da aynı nedenle tartışmışlar. Olay günü telefonla görüşmüşler. Birbirlerini aşağıya çağırmışlar. Tartışma burada da sürmüş. Ardından D.E.A., tartıştığı komşusuna tabancasıyla ateş edip, çevredekilere 'Teslim oluyorum ambulans çağırın' demiş. Hiç yoktan böyle bir olay yaşandı" dedi.

Akıncı'yı öldüren mimar Duhan Erhan Alşan (43) polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Asil
3 Eylül 2024 Salı 17:45
Rahmetli tanıdığım harika bir insandı. Çok üzüldüm. İnsanlara bu silahları satanlara verenlere lanet olsun.
22 Haziran 2024 Cumartesi 05:25
Her ne olursa olsun apartmanda birisi belediye ye şikayet ettiği an bu olay kapanması gerekirdi. Belediye neden gelmemiş? Belediye hangi işini düzgün yaptı da bunu yapsın? Cekete oy veren ahmaklara kafasına çaka çaka anlatavaksınız ki aynı haltları yemesinler bir daha;
21 Haziran 2024 Cuma 17:21
bütün bu olayda benim takıldığım silahla adam vurma durumu. Moloz atmış tamam. Diyelim ki hatalı. Birbirinizi aşağı da davet etmişsiniz yüzleşmek için. Yahu mimar adamda silahın işi ne?!? Onunla iniyorsan aşağı %90 kullanacaksın zaten. Karşıyaka'da sitede durum bu ise araba kullanırken falan gerçekten sakin olmak lazım. Çocuğun yanında biri kafamıza rahatlıkla sıkabilir. Bir bende yok herhalde silah..
ANKARA
21 Haziran 2024 Cuma 13:44
Zabita evinde uyumaya devam etsin
ST
21 Haziran 2024 Cuma 12:51
Apartmanda veya evde moloz çıkıyorsa belediyeye haber vereceksin, parasını ödeyeceksin onlar gelip alacak ve uygun atık yerlerine bırakacaklar, apartmanın veya çöp konteynerlerinin yanına moloz bırakılmaz, herkesi rahatsız eder ve çevre kirliliği yaratır. Bu maalesef genel bir sorun. Bunu bilelim.
ismail
21 Haziran 2024 Cuma 12:49
kardeşim belediye falan suclu değildir. Burad suçlu tamamen devlettir peynir ekmek gibi tabanca buluyorlar nereden bu tabancaları elde ediyorlar bundan bahsedin bundan
Az Bilmiş
21 Haziran 2024 Cuma 11:41
Üzülmemek elde değil. Bu yaşanan kötü tablodan dolaylı yönden BELEDIYELER suçludur. Neden belediyeler. Çünkü şehir yönetilemeyen bir noktadadır. Kaç yıldır CHP li başkanlar yönetiyor. Daha doğrusu yönetemiyorlar. Şehirde yapı stoku hep eski binalar. Dairede bir tadilat yaptırsanız çıkan molozu götürüp atacak yer YOK YOK YOKKK. İlçe belediyeleri bunun önünü açmıyorlar. Nakliye ücretlerini hiç girmeyelim. Yaşadığım ilçede 3 tekerlekli hurdacı birisinden 8 veya 10 torba molozu atayım diye almış sonra gelmiş bizim oturduğumuz binanın karşısındaki 1 katlı eski binanın bahçe duvarının dibine bırakıp kaçtı. Komşu teyze görmüş. Sen ne yapıyon dur dur kaçma demiş kaçmış gitmiş. Sonra bu molozun dibine çevreden konu komşu diyelim (modern, demokrat, vs. kişiler) evsel çöp atmaya başladılar. Tartışmalar çıktı. Çok başarılı ilçe belediyesine defalarca aradık araya nüfuslu kişiler bile girdi aradılar yerel seçim arifesinde zorla gelip götürdüler. Belediyeler hizmet üretemezler. Bir moloz yüzünden belediye sınıfta kaldı. Bazı insanlar, insan olamayanlar sodasını, birasını, kutu kolasını içiyor boş şişesini yolun kenarına bırakıp defolup gidiyorlar. İZMİR çok güzel bir kent. (İroni)

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz