Ege'de Son Söz

Sendika açıkladı: Büyükşehir'de maaşlarda kesinti iddiası!

Tüm Yerel-Sen Örgütlenme Genel Sekreteri Devrim Onur Erdağ, belediyelerde yaşanan maaş krizleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde maaşlarda kesinti olduğu iddiasını dile getiren Erdağ, "Seçim dönemlerinde gece gündüz alanlarda olup çalışan bizler bu hak kaybına kesinlikle izin veremeyiz. Tasarruf ya da diğer ödemeleriniz emekçinin hakkı ile ödenmez" dedi.
Sendika açıkladı: Büyükşehir'de maaşlarda kesinti iddiası!
Haberler / Güncel
18 Mayıs 2024 Cumartesi 21:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEDESONSÖZ- Tüm Yerel-Sen Örgütlenme Genel Sekreteri Devrim Onur Erdağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerde yaşanan maaş krizlerine tepki gösterdi. 

Erdağ hak kayıplarına izin vermeyeceklerini belirterek, “Bizler olmazsak belediyeler çalışamaz, hizmet üretemez. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın da yaklaşık 5 bin büyükşehir memuru için maaşlarda yüzde 20-30 indirim yapacağı söylentileri dolaşıyor. Seçim dönemlerinde gece gündüz alanlarda olup çalışan bizler bu hak kaybına kesinlikle izin veremeyiz. Tasarruf ya da diğer ödemeleriniz emekçinin hakkı ile ödenmez” mesajını verdi.

EMEK MÜCADELESİNDE ÖN SAFLARDAYIZ
Emekçinin hakkını yedirmeyeceklerini belirten Erdağ, "Belediye başkanın burada olması lazım sadece seçim dönemlerinde değil. Biz emek veriyoruz. Alanlarda her yerde hakkın hukukun yanında oluyorsunuz ama ne yazık ki seçimler bitiyor. Herkes o koltuğa oturuyor. Ondan sonra ellerini emekçinin cebinden çekmiyorlar. 20 yıldır AKP yönetiyor. Emekçinin alın terini hiçbir zaman önemsemeyen bir AKP iktidarıyla karşı karşıyız. Bizler de şunu söylüyoruz emek mücadelesinde ön saflarda bulunan emekçileriz. Hiç kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" açıklamasını yaptı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Elanur
20 Mayıs 2024 Pazartesi 08:29
Cemil başkan inşallah öyle bir hata yapmaz emeğimize göz dikenlerle mücadelemiz sonuna kadar sürecek.Ayrıca sendika yetkilisi arkadaşa teşekkür ederim
İzmirdememur
20 Mayıs 2024 Pazartesi 00:39
Emek mücadeleni kutlarım devrim onur başkanım yanındayız
Berkibbmemur
20 Mayıs 2024 Pazartesi 00:37
Bugün bayraklı belediyesi yarın büyükşehir hatta diğer belediyelerde organize olmuş başkanlar hepsi memurun maaşından kesintiye gidecek bu İzmirde çok büyük kazan kaldırır.Sendikanın Genel Merkezi erkenden önlemini aldı.Genel Merkez yöneticimize teşekkür ediyorum.
Ceyhun ibb
19 Mayıs 2024 Pazar 16:21
Hakkımızı savunan birileri var teşekkürler başkanım
Yaren
19 Mayıs 2024 Pazar 16:16
Emekçinin hakkını alanlarda savunan kaç kişi var ? Başkanım yüreğine sağlık yanındayız
Bankamatikçi izahatnamesi
19 Mayıs 2024 Pazar 13:19
Belediye çalışanı bak açıkça itiraf ediyor Chp de siyaset yaptığını; Bunları açıkça kendilerini belli ettiğini bütün cahil ve ahmaklığı ile bunların Türkiye ye ve bu şehre zarar olduğunu da ben yazmıştım. Bu ahöak kafa menfaati için ne anlatısan anlat her haltı menfaati uğruna yiyeceğini ifade ediyror. Akp yi de o ahmak kafasında düşman ilan etmiş. E şimdi geldik zurnanın zırt dediği yere. Deniz bitti bankamatik işçiliği out oldu. Artık bundan sonra ne halt yersin bilemem. Hak ettiğin akıbetine doğru yolculuk olabilir mi?
Elvan
19 Mayıs 2024 Pazar 12:21
Emeğin ve alın terinin yanında dik duran sendikam Tüm Yerel Sen iyiki varsınız
Asiye
19 Mayıs 2024 Pazar 11:56
Sendikamla bir kez daha gurur duydum.İyiki varsın Tüm Yerel sen
Metin
19 Mayıs 2024 Pazar 11:55
Disk çalışınca iyi tüm yerel sen çalışınca kendi menfaati hadi ordan devletin 15 bakanı kimin için çalıştı Murat kurum için
İZMİR'Lİ
19 Mayıs 2024 Pazar 10:49
SİZİN MEMURLARINIZ SİYASET İÇİN ALANDAMI ÇALIŞTI KİMLER ÇALIŞTI NEREDE ÇALIŞTI NEYE GÖRE ÇALIŞTI NEDEN HİÇ KARŞILAŞMADIK

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz