Ege'de Son Söz

Saygılı'dan Soyer'e kulaç salvosu: İzmir bu filmi yeniden izlemeyecek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Güzelbahçe’den denize girerek körfezde kulaç atmasını, ‘’Konak’ta, Bayraklı’da, Karşıyaka’da kulaç sallasaydı; inandırıcı olabilirdi. Anlaşılan o ki; İzmir’in CHP’li Başkanı Soyer, yıllar yıllar geçse yine aynı yerden denize girecek. Ama İzmir, artık bu filmi yeniden ve yeniden izlemeyecek!’’ olarak değerlendirdi.
Saygılı'dan Soyer'e kulaç salvosu: İzmir bu filmi yeniden izlemeyecek!
Haberler / Politika
28 Ekim 2023 Cumartesi 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Güzelbahçe sahilinden körfeze girdiği görüntüleri de paylaşım yaparak, şu ifadeleri kullandı; ‘’Başladığı yerde! Peki, gelişme bunun neresinde? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer; yine Güzelbahçe sahilinden denize girip kulaç sallamış, ‘sözümü tuttum’ demiş. İzmirlilerin hafızası ve aklıyla alay eder gibi, ‘sıra iç körfezde’ diye de eklemiş! Anlaşılan; bu zamana kadar, körfezi temizlemek yerine sadece ‘dış körfez- iç körfez’ ayrımını öğrenebilmiş.  Vatandaşlarımızın zaten yıllardır denize girdiği dış körfeze sahili olan Güzelbahçe’de değil de; Konak’ta, Bayraklı’da, Karşıyaka’da kulaç sallasaydı; inandırıcı olabilirdi.  Seçime 5 ay kala, telaşı artınca ‘nasıl olsa burası İzmir’ diyerek başladığı yerde, bu kez dalmayıp kulaç atarak şov yapmak zorunda kalan Soyer’i anlıyoruz! Ancak; koskoca bir dönemlik görev süresince bir arpa boyu yol alamayışını anlamıyoruz. Cumhuriyet’in 100 yılı yüzme yarışı gibi anlamlı bir etkinlikte, vatandaşlara eşlik etmesini de anlıyoruz. Ancak; bu anlamlı etkinliğe ‘sözümüzü tuttuk, körfezi temizledik’ mavrasını bulaştırmasını anlamıyoruz!  Anlaşılan o ki; İzmir’in CHP’li Başkanı Soyer, yıllar yıllar geçse yine aynı yerden denize girecek. Ama İzmir, artık bu filmi yeniden ve yeniden izlemeyecek!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

TC misafir
28 Ekim 2023 Cumartesi 23:25
Soyer kendini rezil etti, adam haklı.
Bülent Işık
28 Ekim 2023 Cumartesi 21:18
Bırak şimdi körfezi 100 liranın alım gücü 10 liraya dustu.
28 Ekim 2023 Cumartesi 16:57
5 ay sonra bu kişi görevden alınır, yenisi gelir.
mehmet
28 Ekim 2023 Cumartesi 16:12
DOĞRU SÖZE NE DENİR......DOĞRU ÖYLEDİ DENİR...................
Asım ŞAİR
28 Ekim 2023 Cumartesi 15:23
Sayın Saygılı; İzmir'li senin belediyen benim belediyem gibi ayrımcılık yapılmamasını - İzmir projelerinin masalarda bekletimemesini -tuik in değil gerçek enflasyonun yayınlanmasını- Halkın geçim mücadelesinin görülmesini istiyor.Bıktık artık, manda yoğurdundan -kestane balından- medine hurmasından. Çocuklarımıza birazda et yedirelim - meyve yedirelim diyoruz. İzmirli bunları izlemek istiyor.Masa başında süslü -püslü laf izlemek istemiyor..

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz