Ege'de Son Söz

Oscar'a aday gösterilmişti... Paul Mescal'den bağış

2021'de Türkiye'de çekilen 'Aftersun' filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde Oscar'a aday gösterilen Paul Mescal, Kahramanmaraş merkezli depremde zarar görenler için destek mesajı yayınladı
Oscar'a aday gösterilmişti... Paul Mescal'den bağış
Haberler / Kültür - Sanat
12 Şubat 2023 Pazar 08:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Normal People' ile şöhreti yakalayan ve bu dizideki rolüyle Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan İngiliz oyuncu Paul Mescal, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedeler için yardım mesajı yayınladı.

İMKÂNI OLAN HERKESİ DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ
'Aftersun' filmindeki rolüyle Oscar'da 'En İyi Erkek Oyuncu' adaylığı kazanan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Pek çok gibi Türkiye ve Suriye'de olanlar sebebiyle derin bir üzüntü ve acı içindeyim. 'Aftersun' ekibi olarak orada çekim yaptık. İki yıl önce Türkiye'de çok güzel birkaç ay geçirdik. İmkânı olan herkesi, ellerinden gelen her şekilde destek olmaya ve yardım etmeye çağırıyoruz" dedi.

'GLADYATÖR 2'NİN BAŞROLÜ OLMUŞTU
Öte yandna Hollywood'un usta yönetmenlerinden Ridley Scott, beş dalda Oscar kazanan ve başrol oyuncusu Russell Crowe’a 'En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran ünlü 'Gladyatör' filmini 23 yıl sonra tekrar çekmeye hazırlanıyor.

Kadro çalışmaları devam eden filmde başrolde yer alacak isim belli olmuştu. İrlandalı oyuncu Paul Mescal'ın 'Gladyatör'ün devam filminde 'Lucilla'nın oğlu 'Lucius' rolünü üstleneceği belirtilmişti. (AA, AP)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz