Ege'de Son Söz

Kongrede tartışma alevlendi... Milletvekili bayıldı!

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, partisinin Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi'nde fenalık geçirdi.
Kongrede tartışma alevlendi... Milletvekili bayıldı!
Haberler / Ege
13 Eylül 2023 Çarşamba 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Köksal, Fuar Düğün Salonu'ndaki kongrenin başlayacağı sırada CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in oturduğu masaya doğru yürüdü.

Köksal, Baltacı'ya yönelerek, "Sen beni telefonda tehdit edemezsin. Telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin. Beni Afyon'dan AKP kazıyamadı, sen kazıyamazsın" şeklinde tepki gösterdi. Bu sırada salonda bulunanların bir bölümü "Hırsızlar dışarı" diye bağırdı.

Yaşanan gerginlik sırasında "Susmayacağım, bana telefonda seni Afyon'dan kazıyacağım diyor" ifadesini kullanan Köksal'a, başka bir grup da "Burcu dışarı" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bu sırada Köksal, fenalık geçirdi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Köksal, partililerin yardımıyla salondan çıkarıldı, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Köksal'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Afyonlu
13 Eylül 2023 Çarşamba 14:52
Bu milletvekili uzun zamandır görev yapıyor çünkü atama ile geldiği için halkı ve seçmeni hiç takmıyorlar şayet ön seçim olsaydı bu durum yaşanmazdı çünkü milletvekili olacak sırada olamazdı,bu protesto aynı zamanda genel merkez için yapılmıştır,çünkü adı geçen milletvekili genel merkezin milletvekili olup seçimden seçime gelen siyasetçilerdendir,onun için bu protestolar arasında sandıkta nasıl sonuç çıkacaktır? Bu tabiki genel merkez yöneticileri bilir kazandık derler...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz