Ege'de Son Söz

Kılıçdaroğlu ve il başkanları toplantısı 8,5 saat sürdü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi. CHP Genel Merkezi'ndeki toplantı 8 buçuk saat sürdü.
Kılıçdaroğlu ve il başkanları toplantısı 8,5 saat sürdü
Haberler / Politika
21 Haziran 2023 Çarşamba 21:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki il başkanları toplantısı sona erdi.

Seçimlerin kaybedilmesinin ardından değişim çağrıları yapılan ve kurultay kararı alınan CHP'de, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanlarıyla bir araya geldi.

CHP Genel Merkezi'ndeki toplantı, 8 buçuk saat sürdü. Basına kapalı toplantıda, kurultay takvimi ele alındı ve seçim sonuçları değerlendirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Vatandaş
22 Haziran 2023 Perşembe 08:02
Yürekli il başkanı olan bu toplantıya katılmazdı,ama malesef yoktur,çünkü hepsi kapıkulu askeri gibi atama olduğu için tıpış tıpış katılmak zorundalar,ama halk ve seçmen her şeyin farkında olup tek hakları olan sandıkta cezasını veriyor,insanlar partili partisiz on beş bin lira bayram ikramiyesine inanmadı ve güvenmedi oy vermedi yeterki değişim olsun top yekün gitsinler diyerek biz seçmen ve parti üyeleri olarak seçimden sonra üzüntüden sokağa çıkmaya çekiniyoruz ÖNDEYİZ KAZANDIK diyenler pişkin pişkin oturuyorlar pes doğrusu...
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK
21 Haziran 2023 Çarşamba 22:25
85 saat değil 185 saat konuşsanız BOŞ! Bu toplantı sonunda tüm il başkanları birlik olup İSTİFA edemedinizmi? çokmu tatlı koltuklarınız? Beyler ATA mın partisi diye bir parti kalmıyacak! HABERİNİZ OLSUN... Yeter söz örgütlerindir, top yekün genel merkez KUŞATILMALIDIR...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz