Ege'de Son Söz

Karşıyaka'da kaptan varsa sorun yok!

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta bu sezon oynadığı 3 maçta 2 galibiyetle yarışa ortak olan Karşıyaka, takım kaptanlarından Cenk Özbey'in ilk 11'de oynadığı 90 dakikalardan zaferle ayrıldı.
Karşıyaka'da kaptan varsa sorun yok!
Haberler / Spor
21 Eylül 2022 Çarşamba 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil-kırmızılı kadroda 2013'ten bu yana 10'uncu sezonunu geçirip yıllardır ilk 11'in değişilmezi olan 31 yaşındaki stoper bu sezon 2-0 kazanılan Nevşehir Belediyespor deplasmanında 90 dakika forma giydikten sonra iç sahada Belediye Derincespor maçında 25 yaş kontenjanına takılıp sürpriz bir şekilde kadroya alınmadı.

Kaf-Kaf, Cenk'in tribünde oturduğu o maçı 1-0 kaybederken, tecrübeli futbolcu Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bergama Belediyespor deplasmanında formasına tekrar kavuştu. Bergama'yı 2-1'le eleyen yeşil-kırmızılılarda Cenk, 3-1 kazanılan son 1922 Konyaspor deplasmanında da ilk 11'de 90 dakika forma giydi. Karşıyaka'da Konya deplasmanında İhsan Furkan ve yeni transfer Recep kontenjana takılırken, yeşil-kırmızılı takım lig ve kupada Cenk'in 11'de oynadığı 3 maçı da kazanmayı başardı.

BİLETLER SATIŞTA
Ligde cumartesi günü Gema Polimer Şile Yıldızspor önünde Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda 8.5 yıl sonra taraftarıyla bulaşmaya hazırlanan Karşıyaka'da biletler satışa çıktı. Sezonluk kombine kartların da 600 ile 3 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışının sürdüğü Kaf-Ka'ta Şile maçının bilet fiyatları öğrenci 20, maraton üst 35, maraton alt 50, numaralı alt 60, VIP A-C 150, VIP B 300 TL olarak açıklandı. Biletler maç gününe kadar kulübün lisanslı ürün mağazalarında, maç günü de stat gişelerinde satılacak.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz